przeciez to jest jasne i pewne. Widzieliscie gdzies takich darczyncow, ktorzy by lwia czesc swojej krwawicy rozdali za darmo i po to wchodza na GPW. Ja wrecz odwrotnie . To przeciez ONI wprowadzli Livechat na GPW za kosmiczne pieniadze ( obecnie juz galaktyczne pieniadze). Tu zrobi a to samo tu jest Brand 24 , Timecap i inne biznesy SaaS, tu jest know how i [wiatowy zasig. Przykro mi na to patrzec ale z drugiej strony jest swietna okazja tanio kupic. Wiec cóz tak to est glupich wokol pusto a ja jeden trzezwy, choc czuje sie dziwnie....
Przestań naganiac ! Gołym okiem widać że ktoś wyrzuca akcję na tym poziomie . Ta spółka może i miała dobre perspektywy ale w zeszłym roku. Obecnie dzieje się coś niedobrego
no przeciez widze ze wyrzuca. Ale wiem tez po co to robi. To z pewnoscia ma zwiazek z ustalaniem ceny dla inwestorow instytucjonalnych przy emisji z wejsciem na GPW. Cena ma zalezec od popytu, perspektyw i kursu gieldowego. Wiec wiadomo o co chodzi. Ale na pewno bedzie duzo wyzsza niz 2 zl , jak poprzednia emisja dla zarzadu. To przeciez proste jak budowa cepa.Panowie jarzebowski, Cieply i Sitarz to mistrzowie gieldy , wycen i perspektyw. Hurra!
to chyba mówisz o sobie, ja mam ponad 200% zysku na VTI kupione sprzedane oststnio po 4 , teraz powieksze swoj pakiet i ponad 140% na BLO od zeszlego roku. to moje oststnie inwestycje.Skroce sie troche na BLO i dokupie Vti, ale poki Blo rosnie a Vti spada to dla mnie cudowna okazja wiec czekam i napawam sie i wzrostem tam i spadkiem tu. Ale cos mi sie wydaje ze nie jest Baw=two tu kupic wiksza ilosc. te transakcje sa in my opinio lewe, ustawki z raczki do raczki. no ale zobaczymy. ja obserwuje sobie.....
Jak Cię czytam zx to nie wiem czy się śmiać czy płakać.......w każdym wątku piszesz to samo, jakiś dramat. Napisz coś merytorycznego choć raz!!! Ty "miszczu" co sprzedałeś po 4 a dobrałeś po 2. Ja tutaj jestem od grosików, więc błagam Cię o litość i nie naganiaj.....każdy ma swój rozum.. A na giełdzie cóż raz zysk raz w pysk! Korekta musi, musi być! ....i jest!