• czy Wy jestescie idiotami? cena na pewno mocno wyzej niz 2 zl!!!!!! Autor: ~zx [91.230.8.*]
    przeciez to jest jasne i pewne. Widzieliscie gdzies takich darczyncow, ktorzy by lwia czesc swojej krwawicy rozdali za darmo i po to wchodza na GPW. Ja wrecz odwrotnie . To przeciez ONI wprowadzli Livechat na GPW za kosmiczne pieniadze ( obecnie juz galaktyczne pieniadze). Tu zrobi a to samo tu jest Brand 24 , Timecap i inne biznesy SaaS, tu jest know how i [wiatowy zasig. Przykro mi na to patrzec ale z drugiej strony jest swietna okazja tanio kupic. Wiec cóz tak to est glupich wokol pusto a ja jeden trzezwy, choc czuje sie dziwnie....
  • Re: czy Wy jestescie idiotami? cena na pewno mocno wyzej niz 2 zl!!!!!! Autor: ~kabanos [37.47.105.*]
    Przestań naganiac ! Gołym okiem widać że ktoś wyrzuca akcję na tym poziomie . Ta spółka może i miała dobre perspektywy ale w zeszłym roku. Obecnie dzieje się coś niedobrego
  • Re: czy Wy jestescie idiotami? cena na pewno mocno wyzej niz 2 zl!!!!!! Autor: ~zx [91.230.8.*]
    no przeciez widze ze wyrzuca. Ale wiem tez po co to robi. To z pewnoscia ma zwiazek z ustalaniem ceny dla inwestorow instytucjonalnych przy emisji z wejsciem na GPW. Cena ma zalezec od popytu, perspektyw i kursu gieldowego. Wiec wiadomo o co chodzi. Ale na pewno bedzie duzo wyzsza niz 2 zl , jak poprzednia emisja dla zarzadu. To przeciez proste jak budowa cepa.Panowie jarzebowski, Cieply i Sitarz to mistrzowie gieldy , wycen i perspektyw. Hurra!
  • Re: czy Wy jestescie idiotami? cena na pewno mocno wyzej niz 2 zl!!!!!! Autor: ~kabanos [37.47.105.*]
    Haha:-) no napewno ! Życzę powodzenia i sporych zysków. Tacy jak my tutaj nigdy nie zarobią
  • Re: czy Wy jestescie idiotami? cena na pewno mocno wyzej niz 2 zl!!!!!! Autor: ~zx [91.230.8.*]
    to chyba mówisz o sobie, ja mam ponad 200% zysku na VTI kupione sprzedane oststnio po 4 , teraz powieksze swoj pakiet i ponad 140% na BLO od zeszlego roku. to moje oststnie inwestycje.Skroce sie troche na BLO i dokupie Vti, ale poki Blo rosnie a Vti spada to dla mnie cudowna okazja wiec czekam i napawam sie i wzrostem tam i spadkiem tu. Ale cos mi sie wydaje ze nie jest Baw=two tu kupic wiksza ilosc. te transakcje sa in my opinio lewe, ustawki z raczki do raczki. no ale zobaczymy. ja obserwuje sobie.....

• Re: czy Wy jestescie idiotami? cena na pewno mocno wyzej niz 2 zl!!!!!! Autor: ~życzliwy [89.234.213.*]
    Jak Cię czytam zx to nie wiem czy się śmiać czy płakać.......w każdym wątku piszesz to samo, jakiś dramat. Napisz coś merytorycznego choć raz!!!
    Ty "miszczu" co sprzedałeś po 4 a dobrałeś po 2. Ja tutaj jestem od grosików, więc błagam Cię o litość i nie naganiaj.....każdy ma swój rozum..
    A na giełdzie cóż raz zysk raz w pysk!
    Korekta musi, musi być! ....i jest!
[x]
UNFOLD -1,48% 1,33 2025-10-27 16:18:16
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.