• Środa minus 15% Autor: ~Roger [78.11.214.*]
    A potem zjazd do 20 plnów
  • Re: Środa minus 15% Autor: ~Pędziwiatr [89.25.151.*]
    Dlaczego tak sądzisz? Nie widzę powodów do trwałych spadków poniżej 30 zł, trend średnioterminowy jest wzrostowy, od kilku dni byliśmy na fali korekcyjnej... - 15% możliwe będzie, jak Brzoska ogłosi, że wycofuje się z polskiego rynku i przenosi paczkomaty do Zimbabwe ;)
  • Re: Środa minus 15% Autor: ~GOSC [81.219.96.*]
    wyniki traginczne same straty to juz dawno powinno byc wycennione na pare groszy.. firma blisko bankructwa...
  • Re: Środa minus 15% Autor: ~Pędziwiatr [89.25.151.*]
    Jaki masz interes w tym, żeby tak ludzi wprowadzać w błąd? :) Straciłeś na tym walorze kupę kasy i chcesz się odkuć psychicznie?
    Prawdopodobieństwo bankructwa Integera jest bliskie zera.
  • Re: Środa minus 15% Autor: ~liczydełko [91.216.25.*]
    Chyba tylko dlatego, że w tej chwili nawet nie stać firmy na upadłość, ale już czynione są kroki, które mają zabezpieczyć taką możliwość.
  • Re: Środa minus 15% Autor: ~11 [85.222.5.*]
    - 15% na pewno nie ale 30 się nie obroni dziś.
    Z jednodniowym opóźnieniem ale 30 zł się nie obroniło.
  • Re: Środa minus 15% Autor: ~Fred [178.209.51.*]
    nie musiało bo technicznie to żadne wsparcie . Wygląda na zjazd w okolice 27, ponowne przetestowanie tego poziomu i odjazd na północ. Nie ma na chwilę obecną powodów do zgorzkniałych komentarzy na temat spółki. Są przychody to najwazniejsze. Koszty zawsze można ciąć, najważniejsza jest sprzedaż, a ta w biznesie paczkowym rośnie w oszałamiającym tempie. Być może trzeba będzie odciąć ten czy tamten nierentowny konar, to normalne w biznesie, nie podniecałbym się aktualnym kursem dopóki nie otrzymamy potwierdzenia kontynuacji trendu spadkowego.
    Mi nie chodziło o wsparcie tylko o to, że nie spadnie o 15 procent tylko spadnie poniżej 30 zł. :)
    I spadło.
    Jeśli chodzi o dalsze zachowanie kursu to mam swoje przypuszczenia ale bardziej przypomina to przy obecnej sytuacji wróżenie z fusów więc nie będę robił zamieszania. :)
  • Re: Środa minus 15% Autor: ~qw [94.254.178.*]
    Śmiało pisz skoro zacząłeś myśl :)
    Nie jestem prezesem tej firmy więc mogę się tylko domyślać co się stanie w ciągu 2017 roku. ;)
    Myślę, że cena będzie w przedziale 20 zł - 45 zł. Niestety bardziej 20 niż 45. :(

• Re: Środa minus 15% Autor: ~qw [94.254.179.*]
    Tyle to już prawie jest. Nic odkrywczego
[x]
INTEGERPL 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.