Dlaczego tak sądzisz? Nie widzę powodów do trwałych spadków poniżej 30 zł, trend średnioterminowy jest wzrostowy, od kilku dni byliśmy na fali korekcyjnej... - 15% możliwe będzie, jak Brzoska ogłosi, że wycofuje się z polskiego rynku i przenosi paczkomaty do Zimbabwe ;)
Jaki masz interes w tym, żeby tak ludzi wprowadzać w błąd? :) Straciłeś na tym walorze kupę kasy i chcesz się odkuć psychicznie? Prawdopodobieństwo bankructwa Integera jest bliskie zera.
nie musiało bo technicznie to żadne wsparcie . Wygląda na zjazd w okolice 27, ponowne przetestowanie tego poziomu i odjazd na północ. Nie ma na chwilę obecną powodów do zgorzkniałych komentarzy na temat spółki. Są przychody to najwazniejsze. Koszty zawsze można ciąć, najważniejsza jest sprzedaż, a ta w biznesie paczkowym rośnie w oszałamiającym tempie. Być może trzeba będzie odciąć ten czy tamten nierentowny konar, to normalne w biznesie, nie podniecałbym się aktualnym kursem dopóki nie otrzymamy potwierdzenia kontynuacji trendu spadkowego.
Mi nie chodziło o wsparcie tylko o to, że nie spadnie o 15 procent tylko spadnie poniżej 30 zł. :) I spadło. Jeśli chodzi o dalsze zachowanie kursu to mam swoje przypuszczenia ale bardziej przypomina to przy obecnej sytuacji wróżenie z fusów więc nie będę robił zamieszania. :)
Nie jestem prezesem tej firmy więc mogę się tylko domyślać co się stanie w ciągu 2017 roku. ;) Myślę, że cena będzie w przedziale 20 zł - 45 zł. Niestety bardziej 20 niż 45. :(