• Web u Alberta Autor: ~Transport_to_ja [66.249.93.*]
    Nie wiem czy słuchaliście webinar u Alberta, ale gościu bardzo ciekawie mówił na temat tej spółki. Mnie to cieszy gdyż mam fajny pakiecik i liczę na dobry zysk w 2017 roku.
  • Re: Web u Alberta Autor: ~kirk [185.108.219.*]
    Zobaczymy co z tego wyjdzie, na tą chwilę poziomy 5,0X są fajne do brania, a linia trendu tuż tuż.
  • Re: Web u Alberta Autor: ~OjciecDobraRada [192.164.247.*]
    naganiacz?
  • Re: Web u Alberta Autor: ~podejrzilwy [87.207.2.*]
    a Ty pilnujesz kurs zeby nie urosl czy co?na tym forum chyba juz sie nie da nic napisac, bo wszystko to naganianie chyba bedzie...
  • Re: Web u Alberta Autor: ~Transport_to_ja [92.251.134.*]
    Kolego Ojciec akurat tą branże znam bardzo dobrze bo w niej pracuję, firmę też znam i nie naganiam. Chyba jest forum od tego, żeby wymieniać poglądy. Jeśli nie słuchałeś Web to nie masz pojęcia o co chodzi i o czym opowiadał kolega który z tego co słyszałem jest bardzo zorientowany na temat tej firmy. Firma wróciła na właściwe tory i myśli o przejęciach. Po wynikach to widać, że zacznie mocno rosnąć im zysk jak i mi :)
  • Re: Web u Alberta Autor: ~Damin3 [185.137.17.*]
    A opowiesz coś więcej niż Firma wróciła? Nie słuchałem webinarium, jest nagranie?
  • Re: Web u Alberta Autor: ~anty-longterm [146.0.229.*]
    Pytajcie Rokickiego o to, znając życie zawoła za to sporo kapuchy.....
  • Re: Web u Alberta Autor: ~Transport_to_ja [66.249.93.*]
    Nagranie jest u Alberta i płatne niestety, firma ma dobre fundamenty, fundy się bawią na niej i wybierają leszczą akcje co widać było dzisiaj. Jest skokowy wzrost przychodów co widać dzięki kontraktów na paliwa. A że jest coraz więcej samochodów to wiadomo jak to się ma do firmy.
  • Re: Web u Alberta Autor: ~higs [167.114.118.*]
    Drobnica odleszczona, mozemy zaczac rajd w gore.....,
  • Re: Web u Alberta Autor: ~Transport_to_ja [178.167.141.*]
    Bardzo dobrze powiedziane. A dzisiejsze info to jest to na co czekałem i potwierdza moją tezę. Do zobaczenia w przyszłym roku, ale kod już będzie 7.
  • Re: Web u Alberta Autor: ~Ptak_dodo [81.7.9.*]
    Albert ma nosa do spólek. Jak ktoś pakował po webinarium to w ładnej pozycji jest na jutro.
  • Re: Web u Alberta Autor: ~Transport_to_ja [66.249.93.*]
    Dodam jeszcze tylko to .http://logistyka.wnp.pl/duzy-wzrost-przychodow-trans-polonia-efektem-akwizycji-orlen-transport,288350_1_0_0.html
  • Re: Web u Alberta Autor: ~Donek [85.195.94.*]
    Nice, świetne info.

Ale widać ze gtuby blokuje, zbiera papier jeszcze
[x]
TRANSPOL -2,78% 3,84 2025-09-19 13:43:07
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.