ostrzegalem wczesniej,i juz zapomnijcie o sprzedarzy po 4 teraz juz tylko 3 a po 16/12 i taniej.to juz nie jest wazne czy wykupia obligacje czy nie i tak nie maja dochodu i juz czego zastawic,a i nie moga znalezc juz zadnego frajera co by zrobil w nich investment
Zazadniczo nie interesuje mnie czy wykupią te obligacje, bo ich nie mam. Natomiast jeśli nie spłacą to będzie to tez korzystne i dokupię jeszcze. A jak wykupią to, jak twierdzą inni pójdzie w górę. Tak czy tak jestem wygrany. Traktuję to jak inwestycję trzyletnią.
Dnia 2016-12-15 o godz. 11:00 ~Ss napisał(a): > Ostatnia szansa wywalic po 0'03
żenujący sposób naganiania... Ktoś przytulił pakiecik 200 tys po 5gr. czyżby jednak jutro była miła niespodzianka? przecież nie można zakładać na 100% że kolejny raz przesuną termin wykupu obligacji, no chyba, że się to wie na 100% :D
Dnia 2016-12-15 o godz. 13:15 ~lolo napisał(a): > Dnia 2016-12-15 o godz. 11:00 ~Ss napisał(a): > > Ostatnia szansa wywalic po 0'03 > > żenujący sposób naganiania... > Ktoś przytulił pakiecik 200 tys po 5gr. czyżby jednak jutro była miła niespodzianka? przecież nie można zakładać na 100% że kolejny raz przesuną termin wykupu obligacji, no chyba, że się to wie na 100% :D
Dokładnie. Jak wykupią obligacji to niżej 6gr lub nawet 7gr nie otworzy się. Jak po raz kolejny przełożą, w co wątpię, rozmawiałem z nimi, to kurs pozostanie na niezmiennym poziomie, bo nikt już sprzedawać taniej nie będzie.