• 12 groszy Autor: ~wątpiący [195.82.181.*]
    Dzis po sesji aktualne bedzie /wg mnie / https://www.youtube.com/watch?v=UAaW1BUSPP8
  • Re: 12 groszy Autor: ~Janek [89.229.14.*]
    Po tyle to może Bgż wchłonie b2b i będzie wezwanie? Umowa z bgz i lotosem kluczową dla spółki akcjonariusze zastanówcie się nad sprzedażą akcji bo może być dużo taniej.Parkowa odpuścił .
  • Re: 12 groszy Autor: ~wątpiacy [195.82.181.*]
    Nie rozumiem po co mu B2B Partner /bankowi/ ?
    Moze swoj program partnerski rozwijac lub przez inna firm z Wrocławia np ?
    B2b ma doświadczenie w prowadzeniu placówek mBanku a bez się rozwija jak by przejęli b2b to z korzyścią dla firmy ale akcjonariusze nic nie zarobią bo zmusza kurs nawet poniżej 5 gr?
    Troche mi to nie pasuje
    osttani prezes starał sie roziwjac biznes tej firmy tradycyjna droga
    widac z Twych słow ze poniosł fiasko i teraz chce /IPQ partners / sie tego pozbyc sprzedajac Spolke ?
    niedochodowy biznes sprzedaja za grosze
    przeciez to ekonomicznie nieoplacalne...
    czyzby IPQ partneres mialo nóz na gardle i dlatego ?

Co z wiekszymi mniejszosciowymi /tym co maja 5% i wiecej papiera /
    co im zaproponuja - przeciez jak oni sie nie zgodza to do traksakcji nie dojdzie

musieliby tez zwolac walne aby podjac te uchwale

nic o tym nie slychac

spekulujesz moim zdaniem
    Poczekaj do walnego to się przekonasz ipq partners prawdopodobnie to sprzeda chyba że Mario ma plan i celowe zagranie żeby ściągnąć z rynku jak najwięcej papiera tylko cena jest wysoka a zarząd co zrobi to jest pytanie rezygnacja prezes da służy interesom ja swoje zarobiłem może po 5 gr kupię mała ilość ,spółka dobra ale za dużo darmozjadów nic nie robi a kasę czerpie.
    kiedys dawno temu rozmawialem z prezesem tym co odszedl - on nie widzial juz szans biznesowych dla tej Spolki

z Nowym prezesem tez gadalem w zeszlym roku zeby te SPolke wyciagnac to trzeba by bylo 2ch lat
    1 rok juz minol i po komunikatach widze ze nie dokońca sie to udalo
    wiec moze czas rzeczywiscie nawet z strata pozbyc sie byznesu ?

trzeab poczekac za duzo jeszcze niewiadomych i moze jeszcze jakis trup wypasc z szafy
    wyniki za III kw podrasowano moim skromnym zdaniem /to co rok wczesniej wpisano do bilnasu na zero wykazujac olbrzymia strate
    okazalo sie byc zbywalne i podnioslo to wynik /

Rynek moim zdaniem wyceni te spolke z czasem albo n abankruta albo na spolke z przyszloscia
    Wole kupowac spolki po ich wstepnej wycenie przez rynek -narazie za duzo niewiadomych z wskazaniem na dalsze spadki
[x]
B2BPARTNER 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.