Teraz to jest promocja ,spółka wchodziła na giełdę po 8 PLN, wycena była wtedy na 12 PLN .A dzisiaj to jest już inny zasięg .Też chcę dobrać i jest to trudne ,bo ktoś tutaj zbiera.
zibi jakbyś chciał dobrac to po prostu byś zlecenie złożył ale na to trzeba mieć kasę ,,,,,,,,,,,,,,ja jak poczytałem o firmie wzorując się na postach Dovado po prostu kupiłem i tyle ,,,,,,mam ,srednią 3,5 a wiem że nie sprzedam na razie ,bo po co ,,,,,,,,,,,,,,,,,,jak pisałem że trend się zmienił to trzeba było kupować ,,,,,,,,,,,,,ale jeszcze jest czas
Ja nie musiałem czytać dovado ,znam tę firmę od podszewki i nie wiem o co tobie chodzi z twoim zaczepnym postem i twoją średnią mnie ona na pewno nie interesuje .I podejrzewam ,że mam większy pakiet od ciebie.
Wiem, ze mialem sie nie odzywac ; ) ale prosze zauwazcie, ze dzisjesze wzrosty przebily ostatnie szczyty osiagniete jako reakcja na rewlacyjne wyniki finansowe za trzeci kwartal. Nie jestem ekspertem od analizy technicznej, ale z tego co wiem, to ten fakt oznacza atak na wyzsze poziomy (8PLN). Mysle, ze najgorszy bylby dzisiaj podowjny szczyt, ktory zwiastowalby spadki. Ale skoro mamy do czynienia z przebiciem, to jestem prawie ze pewien, ze na dniach zobaczymy 8 PLN. Chcialem, dzisiaj dobrac i nie udalo sie : ( Ale tak, czy inaczej, jestem zadowolony, ze moje przewidywania sie sprawdzaja. Dla mnie nie jest najwazniejsze zarobic, tylko nauczyc sie zarabiac : ) Czytalem Wasze posty, ze czwarty kwartal ma byc rownie dobry co trzeci. Czy ktos moglby sie na ten temat wypowiedziec? Chodzi o ta analize na Stockwatch...
Ja nadal sądze że to jedna z niewielu spółek która może dać prawie "gwarantowany" zysk, wzrosty są solidnie poparte fundamentami, spółka cały czas się rozwija wiec NA PÓŁNOC PANOWIE!
to teraz się przekonaliście że na giełdzie nie działają żadne analizy ,,,,,,albo spółka zarabia i będzie rosła albo ma straty i spada ,,,,,,tu wyrażnie widać że cały czas jest zbierana a najbardziej jak ktoś chce sprzedać ,,,,,odbierają i wraca na szczyty i tak na razie będzie ,,,,,a jak ktoś pisze że nie może dobrać to jest oszustem ,,,,,,,ja jak chcę kupić to po prostu składam zlecenie i kupuję
Kupowałeś kiedyś akcje czy koledzy ci opowiadali ? Złóż zlecenie na 10 k akcji i zobaczymy ile ci kupi bez podwyższenia kursu . Chyba że ktoś składa zlecenia na 20 sztuk , ale przy takiej ilości to na forum można być specjalistą wysokiej klasy.
a uważasz że jak od 2,78 kurs zaczął iść do góry to kto kupował ??????????????????? właśnie dlatego że między innymi ja kupowałem poleciało do 4 zeta i pisałem o zmianie trendu ,,,,a dlatego poleciało że pare kilo musiałem kupić