• Prosze, wybaczcie mi Autor: ~Aviaam [2.139.56.*]
    Jestem tak zafascynowany potencjalem spolki Aviaam Leasing, ze przesadzilem z dyskusja na forum.
    Dlatego prosze, wybaczcie mi.
    Uzytkownikowi forum o nick´u "Wojtek" dziekuje za upomnienie.
    Pozdrawiam wszystkich forumowiczow i zycze milego weekendu : )
  • Re: Prosze, wybaczcie mi Autor: ~Andy [83.7.81.*]
    Fascynacja to największy błąd. Nie należy zakochiwać sie w spółkach, których się posiada akcje. To zaburza obiektywna ocenę i prowadzi do złych decyzji.
  • Re: Prosze, wybaczcie mi Autor: ~zibi740 [89.67.47.*]
    Dobrze ,że ktoś rozkręcił dyskusje o tej spółce ,bo przez lata na to forum nikt nie zaglądał, była zapomniana a ja nie widzę dzisiaj na naszej GPW bardziej perspektywicznej spółki z takim potencjałem. Ale to wynika z nierównego traktowania spółek zagranicznych na polskiej GPW. Avia wchodziła na giełdę w tym samym czasie co Czerwona Torebka gdzie wokół torebki rozpętany był szum medialny w TV oraz w necie natomiast nic nie było o debiucie Avii ,weszła niezauważona. Dzisiaj zobaczcie, w którym miejscu jest Torebka a gdzie Avia i ile jest spółek na GPW ,które mają w tym roku wyższe zyski niż w 2015. Pozdrawiam Cię Aviamm ,robisz dobrą robotę . Jestem na tej spółce od debiutu , zawsze płaci dywidendę na wakacje i na pewno da zarobić cierpliwym , bo tutaj spekula nie poszaleje bo avia ma dobrego animatora akcji. Wiem o czym piszę .
  • Re: Prosze, wybaczcie mi Autor: ~Aviaam [2.139.82.*]
    Uwazam, ze uzytkownik o nick´u "Wojtek" ma racje. Nie nalezy zasmiecac forum, poniewaz ludzie ktorzy to czytaja traca czas, jezeli wpisy na forum nie zawieraja istotnych informacji. Dlatego od tej pory bede sie wypowiadac na forum tylko i wylacznie, jezeli znajde cos bardzo, bardzo waznego na temat spolki Aviaam Leasing, co jeszcze tutaj nie bylo omawiane. Jezeli czas pozwoli, to bede przegladac prase, zarowno ta polska jak i zagraniczna. Aviaam Leasing jest spolka o zasiegu swiatowym. Dlatego warto spojrzec tez na informacje zamieszczane w innych jezykach. Nie zrozumcie mnie zle, nie pisze tego tutaj, zeby w jakikolwiek sposob sie chwalic, ale oprocz polskiego biegle wladam rowniez hiszpanskim, angieslkim i niemieckim. Rozumiem, ze informacji o spolce nalezy szukac przede wszystkim w prasie angielskojezycznej. Ale jezeli, ktos wiedzialby, ze gdzies znajduja sie wazne informacje w j. niemieckim czy hiszpanskim, to tez prosze podajcie zrodlo, tak zeby mozna bylo drazyc temat, a ja na pewno go opracuje i rzetelnie przedstawie na forum ku pozytkowi wszystkich zainteresowanych. Pozdrawiam : )
  • Re: Prosze, wybaczcie mi Autor: ~Jac [79.191.253.*]
    jeśli poszukujesz odpowiedzi na nurtujące Ciebie Pytanie dotyczące sytuacji w spółce to na pewno może Tobie pomóc
    wykupienie abonamentu na Stockwatch.pl.
    Tam masz analizę najnowszego i wcześniejszego raportu kwartalnego spółki.
    pozdrawiam
  • Re: Prosze, wybaczcie mi Autor: ~TTS [31.0.40.*]
    Po ch... Zakładasz wątki o przekręcie na raporcie avi na innych forach?
  • Re: Prosze, wybaczcie mi Autor: ~asger [89.238.37.*]
    rowniez nie rozumiem twojego postepowania awiamm ,poniewaz piszac o ,,przekrecie,, na naszej spolce wcale nie pomagasz,,,, co innego gdybys opisal wsposob merytoryczny jej potencjai i mozliwosci wzrostu kursu w przyszlosci..... ale i tak poadrawiam i zycze wszystkiego najlepszego
    Porobiłeś wpisy na wielu forach ,niczemu one nie służą a już na pewno nie pomogą obecnym akcjonariuszom Avii . Zrozum jeżeli ktoś wie o co idzie walka to to rozumie. Ja pisałem, że fundy nie kupiły tyle akcji ile chciały bo nie było podaży a co za tym idzie obrotów. I można było przewidzieć ,że jak nie zbiorą ilości, która ich interesuje to zwalą kurs o tyle ile będzie trzeba. Bo tutaj jest pod co grać . A ty albo się załapiesz z falą jak nie spękasz , albo polegniesz i zrozum nie masz żadnego wpływu na kurs. I nie rób scen. Obserwuj bacznie spółkę i zobacz jakie ci przedstawienie zgotowali . Bo oni chcą żebyś widział przedstawienie a nie dojrzał o co idzie tutaj gra. To ci powiem pozbawić akcji drobnych
  • Re: Prosze, wybaczcie mi Autor: ~dikson [31.0.38.*]
    Czytając forum nie wiem o co wam chodzi firma ma fundamęty kurs wróci na swoją drogę tak czy siak w mirku podobnie 1 rok uśredniania nigdy bym kasy takiej nie wsadził inaczej .ja przyszłem niedawno kurs6 mam czas inwestycja długo trrminowa i tyle post od nowego
    Co tu tak cicho ,wszyscy już sprzedali akcje ?
  • Re: Prosze, wybaczcie mi Autor: ~Andy [185.25.121.*]
    Juz tylko Ty zostałeś zibi :)
  • Re: Prosze, wybaczcie mi Autor: ~TTS [79.185.40.*]
    Papier odleszczony, został sam twardy akcjonariat
    Będziemy twardzi i jeszcze coś akcji zwiniemy ING .
[x]
AVIAAML 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.