Okazuje sie, ze ludzie z duzym kapitalem czytaja nasze wpisy na forum. Dzisiaj juz jestem tego pewien. Wczoraj zrobilem maly eksperyment. Umiescilem po jednym watku zarowno na AviaamL jak i na jej siostrzanej spolce AVIASG o ich zwiazkach. Co sie okazuje: Przed moimi wpisami, az do wczoraj, nikt nie pilnowal kursu na AVIASG, co grozilo wystrzalem o 200-300%, poniewaz na podazy byly zlecenia po pare akcji az do 80 PLN. Dzisiaj ktos sprzedal kilka akcji, zeby zanizyc kurs i postawil bariere po kilka zlecen obok siebie. Okazuje sie, ze trzeba uwazac na to, co sie pisze, bo naprawde powani ludzie to czytaja.
a Ty co drugi Macierewicz? Nie rozśmieszaj mnie, gdybym ja uosobicie miał duży kapitał to zapewne w ogóle bym nie zaglądał na taki portal jak bankier ;) Fundusze/Inwestorzy/Spółki mające duży kapitał nie patrzą co ludzie mówią tylko sami kreują rzeczywistość a jedynymi osobami z którymi wchodzą w dyskusje są właściciele.
Na tych spółkach to jest normalna rzeczywistość ,musisz się do tego przyzwyczaić ,że kurs tej spółki tak się zachowuje . Animator akcji ,którym dla AVII ml jest ING .