• lisek na pozycji Autor: ~lisek [46.174.24.*]
    ... czy startowej, to się okaże. Ryzyk fizyk, zwalili pięknie, może pięknie pociągną.
  • Re: lisek na pozycji Autor: ~nieWiem [46.134.176.*]
    Za wcześnie
  • Re: lisek na pozycji Autor: ~lisek [46.174.24.*]
    Biorę to pod uwagę, ale widzę, że zwalacz za dużo traci i będzie musiał zrobić podbitkę pod zebranie materiału do ewentualnego dalszego walenia, to mu oddam ;).
  • Re: lisek na pozycji Autor: ~Segandith [109.243.206.*]
    Moim zdaniem dobre miejsce na otwarcie długiej pozycji. Trochę tylko dziwi mnie brak większego popytu.
    Mnie nie. Śmieć wygląda tragicznie od strony trendu giełdowego, a działnia zarządu psują wizerunek spółki. Dlatego tak walili kurs bez większych wsparć. To zwykle zwiastuje odwrót (tak jak np. na Bumech, PKP Cargo, JSW).
    I co jest jeszcze pozytywne? Skonczyło się zniechęcające pier... o Wielkiej Indacie, Mega skupie i 15 mln zysków. Jak od 1 zł pisałem, ze to śmieć i będzie spadał, to mnie minusowali, w ogóle osoby piszące negatywnie o tym wynalazku były odsądzane od czci, a teraz przeciwnie. W zasadzie dominują negatywne nastroje.
  • Re: lisek na pozycji Autor: ~nieWiem [46.134.176.*]
    Wszyscy chyba czekają niżej
  • Re: lisek na pozycji Autor: ~ppp [77.45.38.*]
    Ja wczoraj trochę dostałem do zlecenia ustawionego tydzień wcześniej, ale na grube wejście jeszcze sobie trochę poczekam. Średnią wyjścia mam 0,86 to mogę zacząć powrót nawet powyżej 0,70 gdyby kurs zaczął odjeżdżać...

Myślę podobnie, jak wróci ponad 70 gr to zwiększe sobie portfel ok jakeś 20% i zobaczymy co zarząd wymyśli, żeby wygrzać gniota.
[x]
INDATA 0,00% 0,31 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.