A moze poprostu nie chce jeszcze sie tego pozbywac. Na upychanie to raczej nie wyglada a wrecz przeciwnie, cos czuje w kosciach ze tutaj Moze cos sie wydarzyc. Za 2 miechy nowy prezes i cos moze wiecej sie wyjasni. Dodam tylko ze spolka ma powizania z Patrowiczem (udzial iqp gdzie patrowicz jest wlascicielem) jestem dobrej mysli i swoj pakiet mocno bede trzymal bo jest o co grac takie moje zdanie.
Teb fred tylko mendzi teraz tu, na Ers to samo i pewnie na wielu innych, kup czlowieku cos wczesniej a nie jak ci ucieknie to zaklinasz rzeczywistosc i naganiasz bo moze cos wpadnie
Dnia 2016-12-07 o godz. 13:19 ~Lech napisał(a): > Teb fred tylko mendzi teraz tu, na Ers to samo i pewnie na wielu innych, kup czlowieku cos wczesniej a nie jak ci ucieknie to zaklinasz rzeczywistosc i naganiasz bo moze cos wpadnie
taki smieszny typek i niezmiennie fascynuje mnie to co trzeba miec wgłowie żeby mysleć że takie pisanie na forum cos daje w sensie że kurs spadnie:) wątpiący juz od 10 gr sie skręca a niektózy w tym czasie zarobili 20gr na akcji i tyle z jego szczekania:)
wcześniej był mciuś z klanu który tez ujdał i wielu z nas zarobiło piękne pieniądze a on tylko ujadał:)
teraz mamy freda i będzie dokłądnie to samo, to jest ewenement:)
Ja mysle ze ktos doskonale zdaje sobie sprawe z tego ze wlazł w Spolke z ktora moze byc klopot w przyszlosci Dlatego kupuje wiecej akcji i zongluje podbija zacheca na forum Zaneca na karnecie i upycha zdezorientowanym
Dlatego wlasnie pisze na forum zeby o tym informowac tych co chca kupic bo rośnie .... Oczywiscie moze byc tak ze ja sie myle ale komunikaty raczej potwierdzaja iz kolejny raport i finanse firmy nie beda najlepsze .
Dzieki za dobre serce i ratunek naszego kapitalu, nieprzestawaj, ostrzegaj, badz soba, jestes najlepszy, tylko ty wiesz jaki nosisz krzyz, walcz z potepieniem i obelgami, idz ta droga, badz niezlomny, nieprzestawaj, spelnij swoja misje.
Dnia 2016-12-07 o godz. 17:12 ~aaa01 napisał(a): > A wątpiący tak od 0.05zł. Zamiast zarabiać cały czas dba o finanse forumowiczów. Dobrze że nie słuchałem jego wizji o bankructwie.
to wlasnie o to im chodzi omamic ludzi,zreszta gdzie fred to kazda spolka 5gr;))))takiemu to powinni przywalic kare za manipulacje wtedy moze by sie czlowiek opamietal
Zobacz wątki dotyczące B2B PartnerZobacz profil B2B Partner Autor: ~fred [37.47.207.*] 2016-12-07 13:04 Opublikowano przy kursie: 0,22 zł , zmiana od tamtej pory: -31,82% ktoś w to wlazł i nie wie jak się pozbyć teraz tego Zgłoś do moderatora ale nikt normalny tego nie kupi
Zobacz wątki dotyczące B2B PartnerZobacz profil B2B Partner Autor: ~fred [37.47.207.*] 2016-12-07 13:04 Opublikowano przy kursie: 0,22 zł , zmiana od tamtej pory: -40,91% ktoś w to wlazł i nie wie jak się pozbyć teraz tego Zgłoś do moderatora ale nikt normalny tego nie kupi