...z nadzoru nad tym grajdołem otrzymają jakimś cudem podstawę do przywrócenia notowań, to rozpoczną się wyścigi, kto wyskoczy prędzej z kwita. Zakładam, że jero poprowadzi stawkę. Uważajcie tylko, byście nie przebili dna :)
Dnia 2016-12-06 o godz. 21:49 ~12345 napisał(a): > ...z nadzoru nad tym grajdołem otrzymają jakimś cudem podstawę do przywrócenia notowań, to rozpoczną się wyścigi, kto wyskoczy prędzej z kwita. Zakładam, że jero poprowadzi stawkę. Uważajcie tylko, byście nie przebili dna :)
Chyba u ciebie w głowie, bedziesz miał te wyścigi .
Naiwniacy, a kto niby się ustawi na kupnie? Prawa doszczętnie zostanie zabetonowana o ile wznowią w co bardzo wątpię. Giełda się wyprze że np. wobec braku wykupienia obligacji nie wznawiają i wasze marzenia znów prysną na zawsze
Dnia 2016-12-07 o godz. 12:30 kowal2200 napisał(a): > Naiwniacy, a kto niby się ustawi na kupnie? Prawa doszczętnie zostanie zabetonowana o ile wznowią w co bardzo wątpię. Giełda się wyprze że np. wobec braku wykupienia obligacji nie wznawiają i wasze marzenia znów prysną na zawsze >
Jak wyjdą infa kowal i numerek pierwsi będą dokupować.
Dnia 2016-12-07 o godz. 13:42 ~Jok napisał(a): > Dnia 2016-12-07 o godz. 12:30 kowal2200 napisał(a): > > Naiwniacy, a kto niby się ustawi na kupnie? Prawa doszczętnie zostanie zabetonowana o ile wznowią w co bardzo wątpię. Giełda się wyprze że np. wobec braku wykupienia obligacji nie wznawiają i wasze marzenia znów prysną na zawsze > > > > Jak wyjdą infa kowal i numerek pierwsi będą dokupować.
Infa już podawali. Co raport kwartalny były te magiczne "infa". Dziwię się, że dotychczas te baranie łby z nadzoru nad newconnect, nie zadały sobie trudy, by wezwać gimanstyka - niech wykaże, że te "infa" nie są zwykłymi kłamstwami. Chodzi mi tu o informacje, czym zajmuje się biomax i na jkich rynkach prowadzi działalność.
napiszcie jakiegoś pozytywnego posta o biomaxie a zaraz wyskakuje numerek albo kowol i sie ślinią. Boroki nie jesteście tu wyrocznią, możecie co najwyżej zadecydować czy kupić se wino za 3 lub za 2 zł
Dnia 2016-12-08 o godz. 16:00 ~jok napisał(a): > napiszcie jakiegoś pozytywnego posta o biomaxie a zaraz wyskakuje numerek albo kowol i sie ślinią. Boroki nie jesteście tu wyrocznią, możecie co najwyżej zadecydować czy kupić se wino za 3 lub za 2 zł
Napiszcie cokolwiek a zaraz wyskakuje głupi i głupszy. Na razie jedyne "pozytywne co od roku o tej firmie napisano to to że ciągle nie zbankrutowała. Też mi pozytyw. Jak będzie coś pozytywnego to sam kupię sobie te akcje bo takie moje prawo i zrobię to za 2-3gr a nie po 30 jak grupa Fundusz Inwestowania Krótkoterminowego J&J. Na razie to wasza pisanina psu na budę, puki doradca się nie wypowie co z tym dalej robić to nic nie zdziałacie.
Zamiast do znudzenia powtarzać te same teksty lepiej by ktoś opisał jak działa ta instytucja autoryzowanego doradcy. Do czego może zajrzeć i jakie ma obowiązki. Trochę nie che mi się szukać a może ktoś już obserwował jak to działa w praktyce?
Dnia 2016-12-08 o godz. 17:07 alidrisi2 napisał(a): > Dnia 2016-12-08 o godz. 16:00 ~jok napisał(a): > > napiszcie jakiegoś pozytywnego posta o biomaxie a zaraz wyskakuje numerek albo kowol i sie ślinią. Boroki nie jesteście tu wyrocznią, możecie co najwyżej zadecydować czy kupić se wino za 3 lub za 2 zł > > Napiszcie cokolwiek a zaraz wyskakuje głupi i głupszy. > Na razie jedyne "pozytywne co od roku o tej firmie napisano to to że ciągle nie zbankrutowała. Też mi pozytyw. > Jak będzie coś pozytywnego to sam kupię sobie te akcje bo takie moje prawo i zrobię to za 2-3gr a nie po 30 jak grupa Fundusz Inwestowania Krótkoterminowego J&J. > Na razie to wasza pisanina psu na budę, puki doradca się nie wypowie co z tym dalej robić to nic nie zdziałacie. > > Zamiast do znudzenia powtarzać te same teksty lepiej by ktoś opisał jak działa ta instytucja autoryzowanego doradcy. Do czego może zajrzeć i jakie ma obowiązki. Trochę nie che mi się szukać a może ktoś już obserwował jak to działa w praktyce?
koleś skoro ci sie nie chce, to napisz se do znajomych na fb bo tu sie tylko kompromotujesz. totalne dno.