http://schooloftrading.pl/2016/12/06/sztuka-interpretacji-wykresow-spolek-gieldowych-art-interpretation-of-the-charts-listed-companies/ szukaj na dole strony
To jest Spółka spekulacyjna Tu nie będzie działac zadne AT -tu nie ma realnych wsparc bo nikt nie akumuluje tego waloru na dluższy 0,5-2 letni okres bo po co
Dnia 2016-12-06 o godz. 19:40 ~Nowy100 napisał(a): > To jest Spółka spekulacyjna > Tu nie będzie działac zadne AT -tu nie ma realnych wsparc bo nikt nie akumuluje > tego waloru na dluższy 0,5-2 letni okres bo po co
okey i realizacja sie zrealizowala zgodnie z AT pozdr
Dnia 2016-12-12 o godz. 14:41 ~wątpiący napisał(a): > Prosze mi teraz wytłumaczyc jak to jest mozliwe ze Wg AT wsparcie na 15 groszy nie bylo wogule bronione ? > > ba nawet usuwa sie zlecenia po 12 groszy ? >
Dnia 2016-12-12 o godz. 14:41 ~wątpiący napisał(a): > Prosze mi teraz wytłumaczyc jak to jest mozliwe ze Wg AT wsparcie na 15 groszy nie bylo wogule bronione ? > > ba nawet usuwa sie zlecenia po 12 groszy ? >
Dnia 2016-12-13 o godz. 11:23 ~wątpiący napisał(a): > IQPartners prowadzacy te spolke dzis - 11 % + caly czas trend spadkowy > Dopoki on bedzie wlascicielem nic sie tu nie zmieni
w jakim celu tak straszysz juz straszyles raz przy 10gr widze a kurs 32gr poszedl widze po twoich postach
nie strasze pisze bo kiedys dawno temu mialme tu akcje i szkoda mi tej firmy co z nia zrobili teraz byla szansa na wyjscie in plus ale po bezrozumnym odejsciu nowego prezesa /reygnacja/ jakos ciezko mi uwierzyc w to ze tu jeszcze bedzie dobrze No chyba ze ktos ma informacje ze co sie zmieni in plus ?
Dnia 2016-12-13 o godz. 11:39 ~wątpiący napisał(a): > nie strasze > pisze bo kiedys dawno temu mialme tu akcje i szkoda mi tej firmy co z nia zrobili > teraz byla szansa na wyjscie in plus ale po bezrozumnym odejsciu nowego prezesa /reygnacja/ jakos ciezko mi uwierzyc w to ze tu jeszcze bedzie dobrze > No chyba ze ktos ma informacje ze co sie zmieni in plus ?
a co ty patrzysz na fundamenty patrz oil pod co roslo z 3,40 na 11,79:)))pod AT
akurat patrze na fundamenty - dotychczas mnie to nie zawodzilo aktualnie mam akcje Polkap /kupione po 2,85 / policzylem tam fundamenty czytam komunikaty o kupnie akcji i kurs rosnie i nie spada co chwile jak tutaj .../ AT wg mni na slabych spolkach nie dziala zawsze moze ktos sypac bo spolka jest slaba na silnych jest stabilnty trend i spokojnie mozna zarabiac Kiedys b2b partner bylo taka spolka /zyski co kwartał dofinansowanie budowanie grupy /tylko pracownicy stereo itd/ Czy te czasy kiedys tu wroca ?
Dnia 2016-12-13 o godz. 11:57 ~wątpiący napisał(a): > akurat patrze na fundamenty - dotychczas mnie to nie zawodzilo > aktualnie mam akcje Polkap /kupione po 2,85 / policzylem tam fundamenty czytam komunikaty o kupnie akcji i kurs rosnie i nie spada co chwile jak tutaj .../ > AT wg mni na slabych spolkach nie dziala zawsze moze ktos sypac bo spolka jest slaba na silnych jest stabilnty trend i spokojnie mozna zarabiac > Kiedys b2b partner bylo taka spolka /zyski co kwartał dofinansowanie budowanie grupy /tylko pracownicy stereo itd/ > Czy te czasy kiedys tu wroca ?
po raz n-ty sie pytam po co siedzisz na forum b2 i siejesz panike skoro niechcesz nie posiadasz akcji
Pisze bo kiedys dawno temu mialem tu akcje i szkoda mi tej firmy co z nia zrobili teraz byla szansa na wyjscie in plus ale po bezrozumnym odejsciu nowego prezesa /reygnacja/ jakos ciezko mi uwierzyc w to ze tu jeszcze bedzie dobrze
Uwazam tez ze rynek nalezy ostrzegać jesli firma niepewna jest /wskaznik Altmana D ma / Nie wszyscy na to patrza pakuja sie bo rosnie bo AT a nie patrza na AF a potem traca na gieldzie.
A ty po co tu jestes uwazasz ze firma wyjdzie z impasu czy tylko grasz na jej akcjach ?
Dnia 2016-12-13 o godz. 12:18 ~wątpiący napisał(a): > Pisze bo kiedys dawno temu mialem tu akcje i szkoda mi tej firmy co z nia zrobili > teraz byla szansa na wyjscie in plus ale po bezrozumnym odejsciu nowego prezesa /reygnacja/ jakos ciezko mi uwierzyc w to ze tu jeszcze bedzie dobrze > > Uwazam tez ze rynek nalezy ostrzegać jesli firma niepewna jest /wskaznik Altmana D ma / > Nie wszyscy na to patrza pakuja sie bo rosnie bo AT a nie patrza na AF > a potem traca na gieldzie. > > A ty po co tu jestes uwazasz ze firma wyjdzie z impasu czy tylko grasz na jej akcjach ?
trules juz tu przy 10gr jaka to firma zla a poszli wedlug AT do 30gr teraz znow przy dnie te same spiewki ja chce kupic po 10gr i tyle to samo zrobilem na petrolu kupilem pod AT 4zl oddalem dzis 11,60-70
Dnia 2016-12-13 o godz. 18:26 ~Nowy100 napisał(a): > Witam zeby tylko do tych 15 tu groszy dojechali jutro > i spadam z walora > ale wtopa z tym wsparciem na 15 groszy -(
posluchales forum ze 15gr wsparcie:))))spokojnie sprzedaz wyzej tylko cierpliwosci