• B2BPartner SA (B2B) REALIZACJA prognozy z 2 -12 strona ogólnodostępna Autor: ~okey [79.191.68.*]
    http://schooloftrading.pl/2016/12/06/sztuka-interpretacji-wykresow-spolek-gieldowych-art-interpretation-of-the-charts-listed-companies/
    szukaj na dole strony
  • Re: B2BPartner SA (B2B) REALIZACJA prognozy z 2 -12 strona Autor: ~Nowy100 [159.205.206.*]
    To jest Spółka spekulacyjna
    Tu nie będzie działac zadne AT -tu nie ma realnych wsparc bo nikt nie akumuluje
    tego waloru na dluższy 0,5-2 letni okres bo po co
  • Re: B2BPartner SA (B2B) REALIZACJA prognozy z 2 -12 strona Autor: pablo7 [37.47.8.*]
    Dnia 2016-12-06 o godz. 19:40 ~Nowy100 napisał(a):
    > To jest Spółka spekulacyjna
    > Tu nie będzie działac zadne AT -tu nie ma realnych wsparc bo nikt nie akumuluje
    > tego waloru na dluższy 0,5-2 letni okres bo po co

okey i realizacja sie zrealizowala zgodnie z AT pozdr
  • Re: B2BPartner SA (B2B) REALIZACJA prognozy z 2 -12 strona Autor: ~Yolo [188.146.58.*]
    Jak to at tutaj nie dziala?? Tylko spojrz na wykres to zrozumiesz
  • Re: B2BPartner SA (B2B) REALIZACJA prognozy z 2 -12 strona Autor: ~wątpiący [195.82.181.*]
    Prosze mi teraz wytłumaczyc jak to jest mozliwe ze Wg AT wsparcie na 15 groszy nie bylo wogule bronione ?

ba nawet usuwa sie zlecenia po 12 groszy ?

• Re: B2BPartner SA (B2B) REALIZACJA prognozy z 2 -12 strona Autor: ~xxx [37.47.14.*]
    Dnia 2016-12-12 o godz. 14:41 ~wątpiący napisał(a):
    > Prosze mi teraz wytłumaczyc jak to jest mozliwe ze Wg AT wsparcie na 15 groszy nie bylo wogule bronione ?
    >
    > ba nawet usuwa sie zlecenia po 12 groszy ?
    >

Dnia 2016-12-12 o godz. 14:41 ~wątpiący napisał(a):
    > Prosze mi teraz wytłumaczyc jak to jest mozliwe ze Wg AT wsparcie na 15 groszy nie bylo wogule bronione ?
    >
    > ba nawet usuwa sie zlecenia po 12 groszy ?
    >

a kto ci powiedzial ze 15wsparcie jest??????/

• Re: B2BPartner SA (B2B) REALIZACJA prognozy z 2 -12 strona Autor: ~at [81.99.19.*]
    zainteresowanie spolka przeogromne
  • Re: B2BPartner SA (B2B) REALIZACJA prognozy z 2 -12 strona Autor: ~zert [109.173.144.*]
    bo to czarny koń
    petarden
  • rekordowy obrot roczny Autor: ~at [81.99.19.*]
    w tym roku obrocilo sie ponad 22 mln akcji
    80 gr kwestia czasu
  • Re: rekordowy obrot roczny Autor: ~xxxx [37.47.38.*]
    Dnia 2016-12-13 o godz. 11:18 ~at napisał(a):
    > w tym roku obrocilo sie ponad 22 mln akcji
    > 80 gr kwestia czasu

nie odrazu trzeba ubic jeszcze dno 10-11:))))
  • Re: rekordowy obrot roczny Autor: ~wątpiący [195.82.181.*]
    80gr ?????

kpisz chyba Nawet jak w 2011 zarobila parwie 1 milion ocierala sie o granice 7x groszy

Spolka ledwo wiaze koniec z koncem i leci na stratach

IQPartners prowadzacy te spolke dzis - 11 % + caly czas trend spadkowy
    Dopoki on bedzie wlascicielem nic sie tu nie zmieni
  • Re: rekordowy obrot roczny Autor: ~xxx [37.47.38.*]
    Dnia 2016-12-13 o godz. 11:23 ~wątpiący napisał(a):
    > IQPartners prowadzacy te spolke dzis - 11 % + caly czas trend spadkowy
    > Dopoki on bedzie wlascicielem nic sie tu nie zmieni

w jakim celu tak straszysz juz straszyles raz przy 10gr widze a kurs 32gr poszedl widze po twoich postach
    nie strasze
    pisze bo kiedys dawno temu mialme tu akcje i szkoda mi tej firmy co z nia zrobili
    teraz byla szansa na wyjscie in plus ale po bezrozumnym odejsciu nowego prezesa /reygnacja/ jakos ciezko mi uwierzyc w to ze tu jeszcze bedzie dobrze
    No chyba ze ktos ma informacje ze co sie zmieni in plus ?
    Dnia 2016-12-13 o godz. 11:39 ~wątpiący napisał(a):
    > nie strasze
    > pisze bo kiedys dawno temu mialme tu akcje i szkoda mi tej firmy co z nia zrobili
    > teraz byla szansa na wyjscie in plus ale po bezrozumnym odejsciu nowego prezesa /reygnacja/ jakos ciezko mi uwierzyc w to ze tu jeszcze bedzie dobrze
    > No chyba ze ktos ma informacje ze co sie zmieni in plus ?

a co ty patrzysz na fundamenty patrz oil pod co roslo z 3,40 na 11,79:)))pod AT
    akurat patrze na fundamenty - dotychczas mnie to nie zawodzilo
    aktualnie mam akcje Polkap /kupione po 2,85 / policzylem tam fundamenty czytam komunikaty o kupnie akcji i kurs rosnie i nie spada co chwile jak tutaj .../
    AT wg mni na slabych spolkach nie dziala zawsze moze ktos sypac bo spolka jest slaba na silnych jest stabilnty trend i spokojnie mozna zarabiac
    Kiedys b2b partner bylo taka spolka /zyski co kwartał dofinansowanie budowanie grupy /tylko pracownicy stereo itd/
    Czy te czasy kiedys tu wroca ?
    Dnia 2016-12-13 o godz. 11:57 ~wątpiący napisał(a):
    > akurat patrze na fundamenty - dotychczas mnie to nie zawodzilo
    > aktualnie mam akcje Polkap /kupione po 2,85 / policzylem tam fundamenty czytam komunikaty o kupnie akcji i kurs rosnie i nie spada co chwile jak tutaj .../
    > AT wg mni na slabych spolkach nie dziala zawsze moze ktos sypac bo spolka jest slaba na silnych jest stabilnty trend i spokojnie mozna zarabiac
    > Kiedys b2b partner bylo taka spolka /zyski co kwartał dofinansowanie budowanie grupy /tylko pracownicy stereo itd/
    > Czy te czasy kiedys tu wroca ?

po raz n-ty sie pytam po co siedzisz na forum b2 i siejesz panike skoro niechcesz nie posiadasz akcji
    Pisze bo kiedys dawno temu mialem tu akcje i szkoda mi tej firmy co z nia zrobili
    teraz byla szansa na wyjscie in plus ale po bezrozumnym odejsciu nowego prezesa /reygnacja/ jakos ciezko mi uwierzyc w to ze tu jeszcze bedzie dobrze

Uwazam tez ze rynek nalezy ostrzegać jesli firma niepewna jest /wskaznik Altmana D ma /
    Nie wszyscy na to patrza pakuja sie bo rosnie bo AT a nie patrza na AF
    a potem traca na gieldzie.

A ty po co tu jestes uwazasz ze firma wyjdzie z impasu czy tylko grasz na jej akcjach ?
  • Re: rekordowy obrot roczny Autor: ~xxx [37.47.38.*]
    Dnia 2016-12-13 o godz. 12:18 ~wątpiący napisał(a):
    > Pisze bo kiedys dawno temu mialem tu akcje i szkoda mi tej firmy co z nia zrobili
    > teraz byla szansa na wyjscie in plus ale po bezrozumnym odejsciu nowego prezesa /reygnacja/ jakos ciezko mi uwierzyc w to ze tu jeszcze bedzie dobrze
    >
    > Uwazam tez ze rynek nalezy ostrzegać jesli firma niepewna jest /wskaznik Altmana D ma /
    > Nie wszyscy na to patrza pakuja sie bo rosnie bo AT a nie patrza na AF
    > a potem traca na gieldzie.
    >
    > A ty po co tu jestes uwazasz ze firma wyjdzie z impasu czy tylko grasz na jej akcjach ?

trules juz tu przy 10gr jaka to firma zla a poszli wedlug AT do 30gr teraz znow przy dnie te same spiewki ja chce kupic po 10gr i tyle to samo zrobilem na petrolu kupilem pod AT 4zl oddalem dzis 11,60-70

• szczyt pesymizmu osiagniety Autor: ~at [81.99.19.*]
    zamykamy 16gr
  • Re: szczyt pesymizmu osiagniety Autor: ~wątpiący [195.82.181.*]

moze podbija do tych 15-16 groszy -)

sternik podbij walora bo tu zapakowani siedza i chca wyjsc -)
    bez urazy zycze to wszystkim -)
  • Re: szczyt pesymizmu osiagniety Autor: ~Nowy100 [159.205.206.*]
    Witam zeby tylko do tych 15 tu groszy dojechali jutro
    i spadam z walora
    ale wtopa z tym wsparciem na 15 groszy -(
  • Re: szczyt pesymizmu osiagniety Autor: ~xxxx [37.47.38.*]
    Dnia 2016-12-13 o godz. 18:26 ~Nowy100 napisał(a):
    > Witam zeby tylko do tych 15 tu groszy dojechali jutro
    > i spadam z walora
    > ale wtopa z tym wsparciem na 15 groszy -(

posluchales forum ze 15gr wsparcie:))))spokojnie sprzedaz wyzej tylko cierpliwosci
[x]
B2BPARTNER 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.