Chciałbym sie dowiedziec po ile warto teraz zapakowac sanie .Jesli ktos bylby tak uprzejmy i wie cos wiecej o tej spòłce to niech mi odpisze bardzo bym prosił. Ale tak szczerze. Z gòry dziękuje.
Dnia 2016-12-06 o godz. 17:41 ~007 napisał(a): > szczerosc na forum?:) > strasznie naiwny jesteś, > tutaj pozra cie przemiela i wys..ją.. > SZCZEROSCI NA FORUM NIE MA
a ty co taki madra jestes z jednej i tej samej spoldzielni i popierajacych sie jak fred 007,watpicy i jeszcze ten pacan co nawet nicka nie ma swojego w jedna trabke gracie,myslisz ze takimi wpisami ludzia zagrasz na emocjach:)))
Dnia 2016-12-06 o godz. 18:19 ~bankrut napisał(a): > ja też szukam jakiejś spółki która ma szanse na spory zarobek bo nie ukrywam że mam spory problem finansowy:( > strasznie wtopiłem..
to juz musisz sam zdecydowac co kupic a nie na podstawie wpisow z forum pozdr i zycze duzych zyskow
Analizuj dzieki za rade. Juz wiele społek przeanalizowałem ale żeby coś zyskać na nich to za bardzo. Potrzebuje dobrej podrady rozumiesz tak zeby coś zyskać chociaż choc troche. Także jak byś miał coś wartego uwagi to byłbym wdzieczny.
Dnia 2016-12-06 o godz. 18:20 ~Bartosz napisał(a): > Analizuj dzieki za rade. Juz wiele społek przeanalizowałem ale żeby coś zyskać na nich to za bardzo. Potrzebuje dobrej podrady rozumiesz tak zeby coś zyskać chociaż choc troche. Także jak byś miał coś wartego uwagi to byłbym wdzieczny.
ja ciebie doskonale rozumiem..patrz przedewszystkim na AD DZIENNY I SYGNAŁY MACD! tyle mogę ci doradzić bo new connect to szulernia jak ich mało
Dnia 2016-12-06 o godz. 18:13 ~007 napisał(a): > kolego,akurat pablo nie bedzie raczej obiektywny bo sam gra (poczytaj forum) > ja wezme po 0,15 maksimum > p.s > sam analizuj a nie pytaj sie na forum!!
Dnia 2016-12-06 o godz. 18:25 ~007 napisał(a): > czy 0,10 czy 0,15 zależy od rynku,sam wiesz o czy piszę wszak to chodziło po 0,05-0,06 swojego czasu a po 0,10 było w listopadzie > pozdr