dobra poszlo, jak przebije 6,50 zwiększam zaangażowanie o kolejne 100k . Lala, co sądzisz o JSW czy juz koniec pompowania balona? bo caly hajs z GPW to na tej spółce spekulowal
ad JSW. byłem i jestem na niej bez przerwy od maja, od 19,XX i nie wiem czy to spekula. Został mi póki co mały pakiet 0,5k akcji po ponad 85. Poczekam, bo koniec konców i tak 100 przebije. Na pewno ulica nie da rady podnosić i zrzucać takich pakietów, no chyba ze tu graja milionerzy, ale moim zdaniem Ci maja swoich kreatywnych "ksiegowych" i juz na GPW sie nie zapuszczaja. To fundy i grubasy a Ci maja swoje cele i kase o jakich Nam sie nie snilo. Szkoda mi tylko, że zamiast calosc trzymac w JSW, w polowie zanim nastąpily prawdziwe wzrosty czesc oddalem na inne spółki dla dywersyfikacji...szlag zamiast duuzej kasy utknąłem w bumechu i enerdze...ale nic bedzie dobrze...z moim stazem musze byc optymistą...nic innego mi nie zostalo:)
Dorzucilem od siebie za 4k chociaz siedze od 5,10.
Co do innych ciekawych spolek to zacieram rece na ASBIS. Przy 2,55 to bedzie marzenie. Bardzo ciekawa tez Arctic Paper. Obydwie dzisiaj na minusie, a ECHO na plusie, wiec sw Mikolaj sie postural :)
8 zl tutaj bedzie w ciagu 3 miesiecy jak nie wyzej. takze to co dzisiaj to nie wzrosty tylko zbieranie mozolne od drobnicy , spokojnie tak jak powiedzialem wjadę tutaj dodatkowym 100k jezeli przebijemy 6,50 myslę ze kolo piątku to nastapi :)
co do spolek mam parę perełek , w ktore warto wejsc ale jeszcze nie teraz trzeba wykorzystac potencjał 11 zł na ECHO :)