Mam pytanie ,bo nie mogę znaleźć ile tych kredytów ma mni premium w ogóle jakiegoś bilansu jakie ma przychody czy jest w stanie po zatwierdzeniu układu spłacić zadłużenie?
Znalazłem propozycje układu sprawozdania finansowe bilans dla całej grupy wartość odpisów na mni premium ale samego sprawozdania mni premium nie znalazłem W sprawozdaniu rocznym za 2014 też wiele nie rozpisali się na temat zadłużenia mni premium
skad sie tutaj wogole znalazl na tej spolce niejaki Kaliwoda Research co wydawal rekomendacje w 2014 r. dla MIT kupuj 0,85 --- gdzie sie teraz podzial ? moze laskawie by wydali nowa rekomendacje ;)
nic, odroczono i czekamy kto wierzy skupuje kto nie sprzedaje trzeba pamiętać że to tylko spółka zależna ale warto ją uratować gdyż zawsze przynosiła sowite zyski
Dziwi mnie te przeciąganie w czasie.Jeśli się nie mylę nie ma układu nie ma spłacania rat więc układ czy upadłość prędzej dłużnicy odzyskali by część kasy a tak wszystko się odwłóczy nie wiemy w jakiej kondycji jest teraz MNI Premium czy ma przychody generuje Jakiś zysk żeby spłacać zadłużenie i ile tego długu jest