kurs dziwnie się zachowuje, przed wynikami mocno zbijany, a po tak złych wynikach stał w miejscu, myślałem, że polecimy do 2 zeta. do końca nie wiadomo kiedy będzie ta emisja ale wydaje mi się, że zarząd, mając na celu maksymalnie wysoko sprzedać nowe akcje, zrobi wszystko żeby pokazać rewelacyjne wyniki w Q4 oraz zamknąć rok na wysokim poziomie.
Mysle ze nastapi tu powoli przełom Nie wyobrazam sobie zeby nowa emisje uplasowali po 2,85 np Musza cos zrobic aby kurs poszedl do gory przed majem 2017 r
Cena nowych akcji może zależeć od nabywcy. Jeżeli wpuszczą kogoś nowego to zadbają o jak najwyższą cenę. Jeżeli nową emisję obejmie Sobieski to może być odwrotnie.
rozeslali to duzej liczby podmiotow informacje o emisji Sobieski ma juz i tak dominujaca role w akcjoanariacie wzmacniana jeszcze przez jego syna Spolka raczej potrzebuje kapitalu na rozwoj i modernizacje wiec raczej wykluczam obejmowanie akcji przez głownego udzialowca -
Nie jestem pewien czy rzeczywisty cel emisji to inwestycje i rozwój. Może to być konieczność po znalezieniu trupów w szafie po poprzednim zarządzie. Niezależnie od scenariusza kapelusze chyba dadzą zarobić.