Obserwujemy i liczymy zyski, tysiace %% do ugraniA. B2b jadna z 6 spolek ktora ma szanse na RAJD SWIETEGO MIKOLAJA. Jutro ostatnia szansa na tanie zakupy
tutaj są zapakowani po uszy dlatego tak spamują chcą szybko komuś wywalić ja osobiscie widze że chcą się pozbyć b2b bo ugrzężli i przejdą na bpc loyd , dase i w ten sposób tu zarobią przeskoczą szybko na inne spólki a ty zostaniesz na długo z papierem taka prawda
Dnia 2016-12-04 o godz. 22:01 ~maciek napisał(a): > tutaj są zapakowani po uszy dlatego tak spamują chcą szybko komuś wywalić ja osobiscie widze że chcą się pozbyć b2b bo ugrzężli i przejdą na bpc loyd , dase i w ten sposób tu zarobią przeskoczą szybko na inne spólki a ty zostaniesz na długo z papierem taka prawda
macius zal ci d...sciska ze kurs rosnie bierz poki jeszcze sa akcje za 25gr bo dzis 30gr
Pablo zbierał Jaguara na spadkach od 52 do 46 (sam o tym pisal)a teraz sam się z kogoś nabija. Jak dobrze wiemy on kupuje na dołku i sprzedaje na gorce-ZAWSZE :)Chłopak ma klasyczne rozdwojenie jaźni
Dnia 2016-12-05 o godz. 19:01 ~DoPablo napisał(a): > Pablo zbierał Jaguara na spadkach od 52 do 46 (sam o tym pisal)a teraz sam się z kogoś nabija. Jak dobrze wiemy on kupuje na dołku i sprzedaje na gorce-ZAWSZE :)Chłopak ma klasyczne rozdwojenie jaźni
czlowieku latasz za mna jak mucha za rzepem czlowieka ja juz dawno zapomnialem o jaguarze juz niepamietam ze go mialem a ty mi wypominasz po miesiacu idz sie leczyc b2 tez mi wypomnisz ze kupilem,idz sie leczyc forumowa gnido zal ci sciska ze nie masz b2 partner
Dnia 2016-12-05 o godz. 11:33 ~kiki napisał(a): > macius tylko wczoraj wieczorem wspomniał o dase i juz -20%:) szok co za antywskaźnik:) > bpc to samo, loyd również a B2B na któe tak najeżdza +30%:) > > no powiedzcie sami czy można bardziej sie ośmieszyć az mi go szkoda
dodaj jeszcze kiki jaguar 22 pisal ze bral jest 13gr,on jest tu po to zeby zniechecac a ubierac w takie perly jak jaguar gdzie tam emisja 25mln po 10gr,bpc podbilicie tylko bylo 23:))))
Dnia 2016-12-05 o godz. 12:06 ~kiki napisał(a): > no co zrobić, życie:) różni sa ludzie, taki świat:) ciekawe kiedy napisze jakies kolejne swoje "mądrości":)
no coz lubi lapac spadajace noze,on tylko sie odzywal jak poszla korekta na b2 na 20 i schlodzili wskazniki:))))
Witam, no bardzo możliwe. Linie przecinają sie w miejscu 39gr wiec tam obstawiam opór a czy wsparcie 28gr to okaże sie na najbliższych sesjach. Troche wykres przypomina mi milkpol.