Ludzie co wam się stało nie dość że po 0,03 nie ma chętnych ,to i po 0,04 nie wywalają.Oststnio cieszył się gość ,który sprzedał z 2 groszową stratą po 0,04.
Dziwne jest to, że firma ma przychody i niema straty, a jest dołowana. Płaczki na forum lamentują, że nie wykupują obligacji. A przecież ci co mają dodatkowo zarabiają. Niektórzy zastraszali, że grozi upadłość, że to już koniec. Więc o co chodzi. Czy to nie sztuczna nagonka na spadek, aby przejąć znaczny pakiet akcji za friko.
Naganiajcie naganiajcie na spadki .tylko pomyslcie ze słabe rece już oddały A teraz to już wam po 5 gr zostało do wzięcia bo pociąg szybko może dojechać z peronu i ciężko będzie wskoczyć do pędzącego pendolino...
Dnia 2016-12-03 o godz. 16:08 ~as napisał(a): > Jak bym słyszał gości z Petrolinvestu.Tam ciągle pociąg odjeżdżał tylko że z 800 zł do 0,14 gr.
dokladnie as a potem scalenie jazda w dol i tak wkolko a na velto no coz kiedys moze i ruszy a moze i zbankrutuje ale jak tam nie splacaja obligacji to nie wrozy dobrze o spolce a decyzje o zakupie czy sprzedazy niech kazdy sam podejmie poprostu ruletka;)))))
Dnia 2016-12-06 o godz. 18:22 ~IXI napisał(a): > 16-go pajda bierze rente
IXI Daleko mi do renty, jestem w sile, pracując i płacąc ZUS a nie go doić bo uważam że nie kopie się leżącego jeśli sytuacja tego nie wymaga. Do 16-go mają wykupić obligacje, wtedy spodziewam się podbicia. Jakie to będzie wybicie tego nie wiem ale myślę że 10 gr spokojnie tu zobaczymy.
Dnia 2016-12-07 o godz. 00:15 pajda757 napisał(a): > Dnia 2016-12-06 o godz. 18:22 ~IXI napisał(a): > > 16-go pajda bierze rente > > IXI Daleko mi do renty, jestem w sile, pracując i płacąc ZUS a nie go doić bo uważam że nie kopie się leżącego jeśli sytuacja tego nie wymaga. Do 16-go mają wykupić obligacje, wtedy spodziewam się podbicia. Jakie to będzie wybicie tego nie wiem ale myślę że 10 gr spokojnie tu zobaczymy.
pajda 16.12 jest termin kolejny ktory znow moze byc przesuniety jak to podaja w kolejnych komunikach,bo ktory to juz termin
Dnia 2016-12-12 o godz. 06:53 ~xxxx napisał(a): > Dnia 2016-12-07 o godz. 00:15 pajda757 napisał(a): > > Dnia 2016-12-06 o godz. 18:22 ~IXI napisał(a): > > > 16-go pajda bierze rente > > > > IXI Daleko mi do renty, jestem w sile, pracując i płacąc ZUS a nie go doić bo uważam że nie kopie się leżącego jeśli sytuacja tego nie wymaga. Do 16-go mają wykupić obligacje, wtedy spodziewam się podbicia. Jakie to będzie wybicie tego nie wiem ale myślę że 10 gr spokojnie tu zobaczymy. > > pajda 16.12 jest termin kolejny ktory znow moze byc przesuniety jak to podaja w kolejnych komunikach,bo ktory to juz termin
ostatni komunikat spółki mówi: "... Spółka dokona wykupu pozostałej części obligacji serii A do dnia 16 grudnia 2016 roku.". Można go rozumieć, że spółka cały czas wykupuje te obligacje tj. po części. Szkoda, że nie napiszą ile jeszcze tych obligacji zostało do wykupu. Taka informacja już by mogła spowodować wybicie na 10 gr. ....