czekam na 30 z workiem jak kogos wku..ia .plynno[c tej perly i ma ciśnienie moze mi oddac , niestety cena odzwierciedla ryzyko za plynnosc nie sadze ze jakiś desperat mi odda ale może jakiś glupek się znajdzie jak wiecie stoje tam raczej dla zabawy pozdrawiam akcjonariat wzrośnie dopiero po wynikach ten typ tak ma
nie doczekasz się, nawet za 50 zł ciężko byłoby ci kupić taką ilość. erg sprzedaje coraz więcej na zachód z wysoką marżą, a obecnie euro jest drogie więc erg zarobi jeszcze więcej. 4 kwartał i 1 kw 2017 będą rekordowe plus po drodze szykuje się dobre info więc w niedługim czasie kurs przebije 100 zł, docelowo 175 zł
przecież pisaBem ze to dla zabawy i wcale na top nie licze poczytaj poprzedni mój post , ale idzie nie mniej wielka zwala na rynku w usa pytanie czy my tez choć nie mamy w wiekszo[ci z czego spadac
ta spółka chodziła nawet po 100 zł kiedy wyniki były bardzo słabe w porównaniu do obecnych, wtedy kurs poszybował pod zamiar nabycia jakiejś spółki od orlenu -o ile dobrze pamiętam. obecnie mamy super wyniki i możliwe jakieś przejęcie więc powinno iść w górę