mu sternik turine prosto w d..ę wsadził że pewnie mocno go teraz boli:)
a pisałem ci jak normalnemu człowiekowi że twoja pisanina tutaj nie ma żadnego wpływu na kurs i możesz sobie bazgrac i tydzień a nic ci to nie da:) zrozum to wreszcie i się nie ośmieszaj mimo iz IQ masz jak mucha to może jakims cudem to zrozumiesz:)
Dnia 2016-12-01 o godz. 17:07 ~kiki napisał(a): > mu sternik turine prosto w d..ę wsadził że pewnie mocno go teraz boli:) > > a pisałem ci jak normalnemu człowiekowi że twoja pisanina tutaj nie ma żadnego wpływu na kurs i możesz sobie bazgrac i tydzień a nic ci to nie da:) zrozum to wreszcie i się nie ośmieszaj mimo iz IQ masz jak mucha to może jakims cudem to zrozumiesz:)
nasz maciek teraz bedzie lolek ponaganial podoradzal i mu wstyd ,kiki pograles plaza ja rano oddalem 15,80 odkuplem 12,70 i sprzedalem 16:)))
ja też wysiadłem ale już nic nie odkupowałem itd to nie na moje nerwy:) nie wiem co tam się dzieje, w co oni grają itp więc jak znowu by dużo spadło to kupię a inaczej nie tykam, te znikające batony:)
Dnia 2016-12-01 o godz. 17:16 ~kiki napisał(a): > ja też wysiadłem ale już nic nie odkupowałem itd to nie na moje nerwy:) > nie wiem co tam się dzieje, w co oni grają itp więc jak znowu by dużo spadło to kupię a inaczej nie tykam, te znikające batony:)