Gruby chce zbierac do wora, ale leszcz sie wycwanil i nie chce oddac.
Wczoraj sie udalo zebrac troche od spanikowanych, moze jeszcze ktos zdesperowany bedzie chcial na swieta sprzedac. A potem jak na Inposcie, obroty w poblizu zera do czasu jakiegos nowego info - mozliwe ze dopiero w marcu.
"Dlaczego żadnego z Was nie ma na forach spółek, których nie macie w portfelu (np. AVIAAML) albo nie chcielibyście ich kupić?" a przecież czas to pieniądz :)
Są 3 możliwości:
1. nadmiar czasu połączony z zaburzeniami psychicznymi 2. ogromny żal i wściekłość po niefortunnej sprzedaży akcji w złym momencie 3. celowe działanie kierowane chęcią zakupu akcji po niżej cenie, mające na celu wprowadzanie akcjonariuszy w błąd i granie na nerwach.
będę podobne posty wklejać tam gdzie zauważę podobne działanie.
Trzeźwo myślący sprzedawali tego śmiecia po opublikowanych wynikach (ćwierć miliarda zł straty), a spekuła nie mogła, bo za mała płynność. Dlatego wciskają kit i na siłę podciągają kurs. Tak to wygląda i tak jest!
Nie zgadzam się z tobą fakt.
Ja kupiłam w dniu wyników przy -5 a sprzedałam przy +2.
Da się tu zarobić, wystarczy kupować w dołku i sprzedawać na górce. Jeśli sprzedałes na samym dnie to zmień spółkę i zrób tak jak pisałam wyżej.
Nie jestem żadnym naganiaczem. To inni tu naganiają na wzrosty. Przedstawiam rzeczywisty stan firmy i tego, co tu się dzieje. To spółdzielnia natana robi przekręty i oszukuje ludzi. A ta firma nie rokuje dobrze...
Prawdziwy altruista, ostrzegasz wszystkich przed spadkami zamiast samemu po prostu zarobić? Każdy normalny wchodzi, zarabia wychodzi i nie nagania na wzrosty/spadki na forum, bo i tak każdy ma swój rozum, a z tego to co tu przeczyta moze sie co najwyżej pośmiać
Niestety nie trafiłeś...To nie jest altruizm, ale trzecia zasada dynamiki (ale może za dużo wymagam od obecnych). Niektórzy zamiast zgody wolą wojnę, no to ją mają. Jeżeli ktoś na tym forum jest inteligentny, to powinien zrozumieć.