Tak to jest jak leszczyki ustawiają stop lossy o grosz niżej, wystarczy protestować kilka razy i już się sypie ładnie :)))))))) I tak od 10 gronie, i o to chodzi :))))
Dnia 2016-12-02 o godz. 09:08 ~obserwator napisał(a): > Dnia 2016-12-02 o godz. 07:34 muminos napisał(a): > > ja tam spokojnie czekam na 2 zl:) w lutym, to musi ruszyć > > Nie wiem czy 2 zeta to nie jest zbyt mała podbitka ?:)
Dnia 2016-12-03 o godz. 16:07 ~obserwator napisał(a): > I bez scalenia po nowym roku wartość powinna mocno skoczyć w górę, na wiosnę kończy się lock up na akcje serii C.
To jeszcze dużo czasu, może sie jeszcze tak mielic na groszach. Akiedys te C beda musieli upchnac w rynek.
Ja brałęm po 10 po 9 a teraz łyknąłem po 8. Jak będzie potrzeba to łyknę i niżej. Mogę poczekać i rok a doczekam konkretnego zarobku. Bankructwo nam nie grozi a pozytywne info w końcu wyskoczy.
Gdyby bylo scalenie a akurat niema to wartosc byla by taka sama.
Zakladajac ze robia resplit-polaczenie akcji w stosunku 10:1 to 1 akcja warta teraz 9gr po scaleniu bedzie warta 90gr a ty zamiast 1000akcji po 9gr bedziesz mial 100 akcji po 90gr. Dalej warte 90zl