Pawlak co Ty tak kibicujesz spadkom? pootwierałeś krótkie? Popyt jest na tym papierze i wcześniej czy później wchłonie portfel sypacza to tylko kwestia czasu. Wyniki za 4q zapowiadają się dobre, na 2017 też są dobre prognozy. Podobnie było do niedawna na Briju, też ktoś zbijał cenę przy 20 zł ale do czasu.
Czemu mi mina miała zrzednąć....Ktos agresywnie skupuje ....Oczywiście 5 sie już nam marzy...A Ty człeku z kresów....Po co sie tak wysilasz?Wspomagasz jakiegoś wielkiego gracza????
Niestety widać aż nadto jasno, że sternik wyznaczył kierunek a ten kierunek to południe. Jak popyt się zniechęci to może być naprawdę nieciekawie. Dziś w całkiem niezły dzień Syntek został czerwoną latarnią na wig 40 - kiepski to prognostyk.
zbiorka pod dywidende a biorac pod uwage sposob wykonania to zaliczka moze byc polowa dywidendy za rok 2016......co jest teraz mnie nie obchodzi ale 22/12 . A tu moze byc 10% up jednym pociagnieciem....
Oj w tym roku rajdu nie będzie jutrzejszy dzień będzie rozczarowaniem. Widocznie Mikołaj stwierdził że byliśmy niegrzeczni a czy w zarządzie są ok i im trzeba dać
do głowy ciśnie mi się taka myśl, że w ciągu roku widzimy tylko gierki. Ważne jest to jak cały WIG20 zakończy rok. idąc dalej w grudniu wyciągną za uszy cały WIG20, żeby decydenci mieli pożądaną bazę-punkt odniesienia na przyszły rok.
Pawlaku ratuj kurs , bo wzrasta....A TY na 3,6 ludzi naginałeś...Ktośjuż sie obkupił? Zę kurs rośnie i na to czekamy.....Jakby dawali 2 część dywidendy lecimy na 6...Conajmniej .Kauczuk idzie w góre..
Jacusiu: 1. kurs po odcięciu 0,53zl jest niżej niż o poranku dnia w którym została ogłoszona 2.dzisiejsze marne obroty wskazują na to, że popytu brak 3. Nie istnieje żadna korelacja pomiędzy ceną kauczuku a kursem Synthosu o czym pisało już tutaj kilka osób (spójrz sobie na 6 miesięczne wykresy jednego i drugiego).
Pawlaczku drogi, smutno mi kiedy widzę jak pocisz się pisząc swoje wyssane z palca teorie. Wiesz dlaczego synthos wypłaca zaliczkę dywidendy za 2016? Bo właściciel wie, że ceny kauczuku pozwolą firmie zarobić krocie w 2017 roku.