ty prymitywie, myslisz ze twoje pkc tylko zostanie i uda ci sie sprzedac co powyzej 10 PLN? otworzy sie kiedys za 3 pln to wyjdziesz z zyskiem minus 95%
Bronek zasiałeś panikę i widzę, że masz z tego satysfakcję? Jak miałeś akcję, szybciej doczytałeś wiadomość o emisji to powinieneś sprzedać swoje akcje i się cieszyć i zapomnieć temat, twój wpis nikogo nie uchronił tylko wszystkich pogrążył. Każdy kto kupuje akcje ma świadomość straty i błędu ale jak sam do tego dojdzie. Jak byś paniki nie zasiał ktoś kto kupił np. po 30 może by wyszedł po 15 a tak zrobiłeś pata. Panikę zasiałeś bo przedstawiłeś tylko info o emisji. A jest druga strona medalu, ma firma zyski ma kontrakty, jak tutuaj piszą współpracuje z Amrest (dzisiaj jest artykuł że Amrest przejmuje kolejne kfc w Niemczech. M4B ma perspektywy i nawet przy emisji a nie wiadomo ile i (czy) tych akcji sprzedadzą warta jest te kilka zł. Do Ekrana Fakt jak chcesz kupić, to decydujesz tylko te 180 pkc to jest zapewne długoterminowo. To jaki musi być tko żeby z prawdopodobieństwem otworzyli?
Moge kupic pare akcji w tej cenie aby uwalonic kurs. Ale tak naprawde chodzi, aby odebrac akcje od wszystkich Bronkow, ktorzy nie wiedza o co chodzi na tej spolce., Nie chce aby sypali kiedy zaczna sie solidne wzrosty. A beda. Mozecie mi wierzyc
Jak widac do zakutych leszczy nic nie trafia. Jak nie zdejmiecie PKC to nie bedzie handlu. Rozumiem, ze tego chcecie. Nie bedziemy od was kupowac po kilkanascie zlotych. Wybijcie to sobie z tych zakutych leszczych lbow.
Handel bedzie na takich poziomach na jakich my zaproponujemy.
ZROZUMIANO ? Czy mam napisac drukowanymi literami.
Oj Bronus. Zrobiles juz test IQ ? Pochwal sie wynikami. Zalapales choc z 10 punktow ? Napisze krotko. Nic nie wiesz o tej spolce. Albo dostadniej gow... wiesz, ale strugaj madrale.
Oj zawiesza ta spolke na amen, ale widocznie leszcze tego chca. Mi sie nie spieszy poczekam pare miesiecy, ale co ze Swietami leszcze? Z litosci kupie po 1 zl. I tak duzo wyzej niz cena emisyjna nowych akcji. .