mocny gracz , perspektywy mają tak wielkie że naprawdę tego się nie da podważyć , Przewertowałem ich wszystkie projekty wygarniają najlepsze lokalizacje, oraz inwestorów pod swoje projekty Jestem z Wa-wy mają najintratniejsze lokalizacje Handlowe,Deweloperskie oraz Biurowe No i kapitał USA a oni wiedzą jak zarabiać pieniądze. Tyle dywagacji,ale ci co sprzedają będą kiedyś żałować , to tak bez nagonki mam sporo ale jeszcze dokupię. powodzenia.
Dnia 2016-11-30 o godz. 22:12 ~AD17K napisał(a): > tutaj kurs powinien byc juz 16 zl.... i tyle... > ale trzymaja mocno puki co..
Tutaj sprawa ma się tak mianowicie żeby nie te sowite dywidendy które obecnie tłamszą kurs to bylibyśmy grubo powyżej 15zł za sztuk raz pzdr Balon z Warzawskiej Woli Towarowa to moja dzielnica lukratywne miejsce.
Dodam jeszcze że FreeFloat na wolnym rynku to tylko 14,4 % więc bardzo mało w tym my Także szanować swoje papierki, NN ING. też się zapakowało w czerwcu już po zmianie właściciela. Tak więc do 19XII jak środki pozwolą będziemy tankować.