Kurczę... no tak mi tu fajnie było na Echu. Ale tak jak pisałem wielokrotnie: nie lubię szybkich rajdów na walorze bo ściągają uwagę. Uwagę naganiaczy na spadki, na karuzele itp. Już 3 takich jest na forum: TataAni [37.248.165.*] Balon [89.70.252.*] AD17K [193.104.239.*]
Oni wprowadzają zamieszanie na którym chcą wyciągnąć Twoje i moje pieniądze. Nie dać się! Ja czekam aż spółka wypracuje zysk.
Ja jestem zdania, że lepiej jest jeść łyżeczką niż dławić się kością...
[poczytajcie sobie fora na CFI-modelowej karuzeli tego roku i zobaczcie jak ludzie są tam zaślepieni]
Dnia 2016-11-30 o godz. 15:11 ~AD17K napisał(a): > jak ja naganiam na spadki to jestes bezmuzgiem ,ktory nie potrafi czytac :) > > czlowieku jestes nieograniety
Nie jestem Twoją matką ani siostra by do mnie per "mendo" mówić.
Ech... Miecio sam dołączył. Uderz w stół a nożyce się odezwą.
Do tych co już udowodnili, że nie czytają ze zrozumieniem: Nie porównywałem spółek Echo z CFI tylko wyraziłem obawę o poziom postów na FORUM tych walorów. Oraz nie, "na spadki nie tyczyło się Ciebie AD17K" Ty znów ślinisz się na baloniki...
Ogólnie mam nadzieję, że żadnego balona tutaj nie napierdzicie. Inwestorków dwutygodniowych tu nie potrzeba :)
Co do mnie to w Echo inwestuję długoterminowo czyli 3+lat. nie zależy mi na spadkach, nie muszę uśredniać, nie spóźniłem się z zakupem...