Myślę że do końca grudnia jest szansa wylądować w przedziale 1150 - 1200zł za akcję
Jak Wy myślicie jak będzie w grudniu ? ostatni miesiąc IV Q
Jaka sprzedaż, wyniki, kurs
Kto się pokusi o jakieś prognozy ?
Ja myślę że jest szansa by dobra passa trwała w całym przyszłym roku w końcu też Ci najskromniej zarabiający od stycznia będą mieli większą kwotę wolną a oni też słodkie lubią ;)
z góry dziękuje za wasze przemyślenia
Pamiętajcie grudzień szybko poleci, a w nowym roku wyniki za 2016 i przymiarka pod dywidendę
Sprzedaż w IV kwartale zawsze jest dobra, ale prosze zwrócić uwagę, na spadek cen kakao i stabilizacje ceny cukru (choc w Polsce nie drożał on tak jak na świecie). Ponadto nowy asortyment i nowe, odświeżone opakowania (akcja święta). Do tego czekamy na huczne otwarcie nowej fabryki. Ja nie sprzedałem w szczytach 2015 roku liczę, że w pierwszym kwartale 2017 szczyty te zostaną przebite.
Dnia 2017-01-09 o godz. 09:18 ~byk napisał(a): > IV kwartał wynik będzie rewelacyjny > i kurs będzie wysoko
Spolka jest uzalezniona od Biedronki. 25% zyskow....Dlatego wyniki moga byc rewelacyjne ale na gieldzie wycenia sie przyszlosc i dopoki nie bedzie ustalenia warunkow z JM o kursie wysoko mozesz zapomniec bo w razie zerwania wspolpracy masz spadek swobodny o jakies 20% w dol