• Powoli do góry Autor: ~jankes [89.229.158.*]
    Wyniki tak ale za 2016 a nie 2015. Generalnie powinno rosnąć i przełamać pułap 1300 a co dalej czas pokaże święta zrobią swoje na plus.
  • Re: Powoli do góry Autor: ~sominek2 [188.146.165.*]
    oczywiście chodziło mi o 2016r.

Dalej powoli ale systematycznie do góry :)

Myślę że do końca grudnia jest szansa wylądować w przedziale 1150 - 1200zł za akcję

Jak Wy myślicie jak będzie w grudniu ? ostatni miesiąc IV Q

Jaka sprzedaż, wyniki, kurs

Kto się pokusi o jakieś prognozy ?

Ja myślę że jest szansa by dobra passa trwała w całym przyszłym roku w końcu też Ci najskromniej zarabiający od stycznia będą mieli większą kwotę wolną a oni też słodkie lubią ;)

z góry dziękuje za wasze przemyślenia

Pamiętajcie grudzień szybko poleci, a w nowym roku wyniki za 2016 i przymiarka pod dywidendę

Jeszcze raz pozdrawiam akcjonariuszy
  • Re: Powoli do góry Autor: ~Ken [37.47.4.*]
    Sprzedaż w IV kwartale zawsze jest dobra, ale prosze zwrócić uwagę, na spadek cen kakao i stabilizacje ceny cukru (choc w Polsce nie drożał on tak jak na świecie). Ponadto nowy asortyment i nowe, odświeżone opakowania (akcja święta). Do tego czekamy na huczne otwarcie nowej fabryki. Ja nie sprzedałem w szczytach 2015 roku liczę, że w pierwszym kwartale 2017 szczyty te zostaną przebite.
  • Re: Powoli do góry Autor: ~JANKES [194.165.54.*]
    A tak jeśli piszesz o hucznym otwarciu nowej fabryki to czy jest Ci wiadomo kiedy to nastąpi?
  • Re: Powoli do góry Autor: ~byk [95.160.159.*]
    IV kwartał wynik będzie rewelacyjny
    i kurs będzie wysoko
  • Re: Powoli do góry Autor: ~Arek [37.26.195.*]
    Dnia 2017-01-09 o godz. 09:18 ~byk napisał(a):
    > IV kwartał wynik będzie rewelacyjny
    > i kurs będzie wysoko

Spolka jest uzalezniona od Biedronki. 25% zyskow....Dlatego wyniki moga byc rewelacyjne ale na gieldzie wycenia sie przyszlosc i dopoki nie bedzie ustalenia warunkow z JM o kursie wysoko mozesz zapomniec bo w razie zerwania wspolpracy masz spadek swobodny o jakies 20% w dol

Dzisiaj kupiłem po 1010
    ten spadek to tylko korekta
    Kierunek wiadomy 1170 zł
[x]
WAWEL 1,18% 860,00 2026-03-25 15:17:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.