mógłby pójść siedzieć to by straciłrealnie. bo mimo straty wirtualnej troche kasy mu zostało ale nie mógłby jej nawet powąchać i to by była najlepsza kara dla niego. wtedy przeboleje nawet moja stratę.
Jestem na papierze od 8 lat, czytam forum od lat i się nie wychylam, no ale... Wściekacie się na tych co wywalają małe pakiety i ja się pytam- o co Wam kurde chodzi? A co mają zrobić? Wywalić wszystko i zwalić maksymalnie? czy trzymać i zanotować jeszcze większą stratę? Ja się zastanawiam kto w ogóle się ustawia z lewej w tej sytuacji?
Dziwi mnie strasznie ze zadnych analitylow ludzi mediow nie dziwi ten 8 czy 9 letni zjazd na 1 zl I ta wycena ktora jest rowna kwocie jaka wasko zaplacilo za coig
oj ania, niektorzy brali z prawej powyzej 2 ;) a później uśredniali, uśredniali jak np. ja :-P ale więcej juz nie będę uśredniał bo nie wiem czy bez uśredniania strata nie będzie mniejsza, hehe. pozdrawiam żelazny
wczoraj po 1,12 ostatni raz niestety uśrednianie juz nie ma sensu ,dobra zmiana mnie dobiła ( finansowo ), dobrze że fam opuściłam w dobrym momencie, z Wasko jestem uziemiona
zjazd kursu od 8 lat, podsłuchiwanie W. w latach 2014-2015, zwinięcie W. przez CBA w wyniku podsłuchów z w/w lat, problem z GITD też od 2014 albo i wcześniej. Co ma z tym wspólnego dobra zmiana?