Emitent informuję, iż w/w aneksie uwzględniono i zawarto zmianę dotyczącą, iż Spółka na dzień 30 czerwca 2016 roku oraz na dzień 4 listopada 2016 roku nie posiadała wymagalnych zobowiązań wobec Urzędu Skarbowego oraz Zakładu Ubezpieczeń Społecznych.
Brawo!!! Tak czułem, że coś przyszykują na koniec miesiąca, jakieś superinfo, by pomóc kursowi w wystrzale w kosmos, co jutro niechybnie nastąpi. Przecież jeśli nie mają żadnych zobowiązań to dla nas - DROBNYCH lepszej wiadomości być nie mogło. Spółka bez długów, czysta i zdrowa czeka na wzrosty już od jutra. Miałem rację, że będzie tu wspinaczka, że tak czy siak będą tu WIDŁY GÓRNE!!! :-)
Dnia 2016-11-29 o godz. 19:44 ~Spostrzegawczy napisał(a): > Brawo!!! > Tak czułem, że coś przyszykują na koniec miesiąca, jakieś superinfo, by pomóc kursowi w wystrzale w kosmos, co jutro niechybnie nastąpi. > Przecież jeśli nie mają żadnych zobowiązań to dla nas - DROBNYCH lepszej wiadomości być nie mogło. Spółka bez długów, czysta i zdrowa czeka na wzrosty już od jutra. Miałem rację, że będzie tu wspinaczka, że tak czy siak będą tu WIDŁY GÓRNE!!! :-)
TAK JEST MISTRZU KRULU KRÓLIKU haaaa... haaaaa... JESTEŚ NIE DO ZAJECHANIA KRULU PATELNI MISTRZU haaaaaa... haaaaaa,...... haaa... KTO CIE WYNALAZŁ ???? JESTEŚ NIE JEDNEGO Z NAS IDOLEM GODNYM NAŚLADOWANIA haaaaaa.. haaaaaaa..
Dzięki za mam rozumieć komplementy! Jestem nie do podrobienia, tak jak intensywność nadchodzacego wybicia po tak długim kiszeniu się kursu. Mam patent do dobrych spółek pod zrosty. Ta spółka -Hetan to fenomen tak jak ja - spostrzegawczy. Wszystko dobre, co się dobrze kończy!