Wykres wskazuje jednoznacznie drogę na północ. Pierwszy opór 78-82 grosze następny 1,4 pln. Spółka generuje zyski, zakupiła własną siedzibę a kapitalizacja FF to 580 tys pln. Będzie się działo
Dnia 2016-11-29 o godz. 14:37 ~Rynek napisał(a): > Wykres wskazuje jednoznacznie drogę na północ. Pierwszy opór 78-82 grosze następny 1,4 pln. Spółka generuje zyski, zakupiła własną siedzibę a kapitalizacja FF to 580 tys pln. Będzie się działo
najblizszy opor 71gr kolego z tym 104 dalszym to zgadza sie,
Jeśli przez kilka sesji mieli się prawie cały Ff, na poważnych wzrostach a Spółka jest na dnie, po długiej konsolidacji, przy tym jest rentowna to musi to oznaczać tylko jedno: poważna okazja do niezłego zarobku!!! Może nawet wyżej niż ostatnie szczyty (2,4 pln). Przypomnę, że 16 zł za akcję też tu było
Dnia 2016-11-29 o godz. 17:50 ~Rynek napisał(a): > Jeśli przez kilka sesji mieli się prawie cały Ff, na poważnych wzrostach a Spółka jest na dnie, po długiej konsolidacji, przy tym jest rentowna to musi to oznaczać tylko jedno: poważna okazja do niezłego zarobku!!! Może nawet wyżej niż ostatnie szczyty (2,4 pln). Przypomnę, że 16 zł za akcję też tu było
rynek wszystko mozliwe tylko pamietaj ze sa opory wsparcia i wskazniki,widzisz na dase sie smiales a tam tez spolka na dnie mam obydwie
jutro jak ktoś ma kase niech sprawdzi przed 9:00 ten batonik ukryty na 70gr żeby zobaczyć ile on tego ma.Przebicie 70gr otworzy nam drogę na nowe szczyty.Ja nie sprawdzę bo siedzę sporym kapitałem na Plazie.