Oj jak bardzo byś tego chciał, nie? Skąd w was tyle złych życzeń dla innych? Nie wolałbyś żeby się ogarneli i zrobili porządny biznes? Kolejny w Polsce? Nieee bo po co. Lepiej wszystko i wszystkich zaorać. Żal mi was, a i3d się ogarnie i to już niedługo.
Ja im też kibicuję! To może być mega fajna spółka i wcale nie chodzi o wyniki.Tylko że oni nie potrafią się sprzedać!!! Dlatego są mało widoczni jak to prześpią co zaczyna się dziać w VR to będzie kiepsko
jak sie czyta wypowiedzi takich "toyów" albo "xx-ow" albo innych osobnikow ktorzy pisują pod wieloma nickami to az sie nie chce odpowiadac ale niestety trzeba dawac odpór tym smiesznym posiańcom, bo inaczej na forum zostaną tylko tacy co nigdy nie mieli wlasnego biznesu i pojecia nie mają o ich prowadzeniu a wymadrzaja sie jakby byli zasiadali w radach nadzorczych w topowych firmach z pierwszej setki swiatowego biznesu
Zdefiniuj obciach i żenade. W jakim kontekście obciach bo nie rozumiem. Czy próby stworzenia czegos nazywasz obciachem i żenada? Jeśli tak to kurczę straciłem wiarę w ludzi. Gdyby każdy tak podchodził do tematu to ludzkość nadal by stukala kamieniem w kamień w celu wzniecenia ogniska. To że nie zarobiles na akcjach to już nie ich wina, trzeba bylo przewidzieć spadki i pod nie grać więc teraz proszę cię oszczędź nam wszystkim tego jadu.....
Obciachem jest to, że spółka traci na dużych kontraktach ( do czego przyznał się prezes)a żenadą ciągłe zapewnia ( na początku każdego raportu), że spółka wychodzi już na prostą
Mają spore zepasy więc upadłości tak szybko nie zgłoszą. Z tego co widać po przeplywach coś się tam kręci więc jest z czego budować. Trzeba tylko tego długu się jakoś pozbyć i będzie dobrze.