KOMISJA NADZORU FINANSOWEGO Raport bieżący nr 6 / 2016 KNF Data sporządzenia: 2016-11-28 Skrócona nazwa emitenta REMEDIS S.A. Temat Podjęcie przez zarząd uchwał w sprawie wcześniejszego wykupu obligacji oraz emisji obligacji Podstawa prawna Art. 17 ust. 1 MAR - informacje poufne. Treść raportu: Zarząd Remedis SA informuje, iż 28 listopada 2016 r. podjął uchwałę o wcześniejszym wykupie obligacji na łączną kwotę 6.774.960,00 zł. W tym samym dniu zarząd Remedis SA podjął uchwałę w sprawie szczegółowych warunków emisji obligacji na łączną kwotę 6.777.800,00 zł. O dojściu emisji do skutku spółka poinformuje odrębnym raportem.
Dnia 2016-11-28 o godz. 16:25 ~bilans napisał(a): > KOMISJA NADZORU FINANSOWEGO Raport bieżący nr 6 / 2016 KNF Data sporządzenia: 2016-11-28 Skrócona nazwa emitenta REMEDIS S.A. Temat Podjęcie przez zarząd uchwał w sprawie wcześniejszego wykupu obligacji oraz emisji obligacji Podstawa prawna Art. 17 ust. 1 MAR - informacje poufne. Treść raportu: Zarząd Remedis SA informuje, iż 28 listopada 2016 r. podjął uchwałę o wcześniejszym wykupie obligacji na łączną kwotę 6.774.960,00 zł. > W tym samym dniu zarząd Remedis SA podjął uchwałę w sprawie szczegółowych warunków emisji obligacji na łączną kwotę 6.777.800,00 zł. O dojściu emisji do skutku spółka poinformuje odrębnym raportem.
Dnia 2016-11-28 o godz. 18:48 ~adi napisał(a): > Przestancie juz biadolic :-)
to nie biadolenie bo zarzadowi nie zalezy widac na wzroscie kursu a sa posiadaszami 50% akcji remedis przez KLM jeden prezesem remedisu i udzialowcem w klm,a drugi prokurentem w remedisie i prezesem w KLM szopki normalnie:))))
Dnia 2016-11-29 o godz. 07:59 ~WIECIEDOBRZEKTO napisał(a): > to co wypiedlić ich na bruk
tak powinno byc siedza i grzeja stolki od ladnych paru lat i nic nie robia tylko zamieniaja obligacje stare na nowe zero kasy w kasie,zero inf o domu starosci w lomiankach i inne,prcownikow zatrudnionych 3,kurs od 5lat na dnie to taki zarzad powinien z hukiem poleciec:))))
jak mowilem ci wczesniej pablo to jest strata czasu tam sie nic nie dzieje . chyba zatrudniaja 3 osoby kto bedzie windowal takiego gniota . in date dzisiaj pokazuje wyniki radze przyjzec sie spolce z rana bo mozebyc duze up
Dnia 2016-11-29 o godz. 08:13 ~dolar111 napisał(a): > jak mowilem ci wczesniej pablo to jest strata czasu tam sie nic nie dzieje . > chyba zatrudniaja 3 osoby kto bedzie windowal takiego gniota . > in date dzisiaj pokazuje wyniki radze przyjzec sie spolce z rana bo mozebyc duze up
przyjrze sie indata dolar wzielem tez wczoraj dase 29gr dzieki i pozdr masz racje szkoda czasu na remedis
pomysle nad dase ale juz sie wybila wysoko moze wskocze na korekcie jezeli bedzie. ja kupilem indate duzy pakiet dlugo terminowo podoba mi sie ta spolka i prezes tez jest ok srednia 72 gr ;)
Dnia 2016-11-29 o godz. 08:27 ~dolar111 napisał(a): > pomysle nad dase ale juz sie wybila wysoko moze wskocze na korekcie jezeli bedzie. > ja kupilem indate duzy pakiet dlugo terminowo podoba mi sie ta spolka i prezes tez jest ok srednia 72 gr ;) > >
o to masz niezla srednia a masz energa jeszcze:))))
Dnia 2016-11-29 o godz. 08:48 pablo7 napisał(a): > Dnia 2016-11-29 o godz. 08:27 ~dolar111 napisał(a): > > pomysle nad dase ale juz sie wybila wysoko moze wskocze na korekcie jezeli bedzie. > > ja kupilem indate duzy pakiet dlugo terminowo podoba mi sie ta spolka i prezes tez jest ok srednia 72 gr ;) > > > > > > o to masz niezla srednia a masz energa jeszcze:))))
cos slaba ta twoja indata drugi remedis taki ogorek kiszony,a remedis chyba prezez nowak z prokurentem zbili kurs 1szt:)))))
KOMISJA NADZORU FINANSOWEGO Raport bieżący nr 7 / 2016 KNF Data sporządzenia: 2016-11-29 Skrócona nazwa emitenta REMEDIS S.A. Temat Wykup obligacji oraz emisja obligacji Podstawa prawna Art. 17 ust. 1 MAR - informacje poufne. Treść raportu: W nawiązaniu do raportu bieżącego nr 6/2016 z 28 listopada 2016 r. zarząd Remedis SA informuje, iż 29 listopada 2016 r. spółka dokonała wcześniejszego wykupu obligacji o łącznej wartości nominalnej 6.774.960,00 zł.
Zgodnie z raportem bieżącym nr 6/2016 z 28 listopada 2016 r. zarząd Remedis SA informuje, iż 29 listopada 2016 r. objęte zostały obligacje nowych emisji na łączną kwotę 6.777.800,00 zł z terminem wykupu przypadającym na 24 marca 2020 r. Rodzaj emitowanych obligacji: imienne, z kuponem odsetkowym o zmiennym oprocentowaniu. Obligacje nie są obligacjami zamiennymi na akcje ani obligacjami z prawem pierwszeństwa.
Emitent wskazuje na istotność powyższej informacji ze względu na fakt, że wartość emitowanych obligacji przekracza 10% kapitałów własnych spółki.