Jestem tu tak samo jak ty ubrany przez prezesową. Jojcys to ty o infie od chyba 3 tyg. Nic nie wnoszą Twoje posty. Lepiej napisz maila do prezesowej co z kontraktem na 11 baniek.
Mnie interesuje inna rzecz, czy w nowy rok wejdziemy powyżej 1PLN to byłby najlepszy prognostyk na cały następny rok. Póki co korekta bardzo ciężko idzie, tzn mało sypaczy, a to może być dobry zwiastun :)
To zależy jak wiadomo od głównego sternika, ale taki scenariusz jest prawdopodobny. Jedno jest pewne, jak ruszy to z kopyta, a na razie mamy sygnały wyprzedania i przed nami ruch w górę... Ale zabawnie jest czytać chłopaków wyżej, przebierają nóżkami i nie wiedzą czy kupować czy jeszcze czekać )))
No jeszcze trochę i porządne wbicie. Jdnak dalej czekam na info co z tym projektem za 11 baniek na który prezesowa opychała akcje :) Szkoda że nie wpadło za 60
popatrzcie sobie na INFRE - CZYTAĆ, bo warto będzie uważam, że po walnym zacznie się OSTRE branie akcji
uważam, że infra bedzie szła w góre pod walne i pod dofinansowanie...prawda jest taka że spółka ma spory potencjał jak każda sektora informatyka ale tutaj główni wywindują kurs dlatego uważam że spekulacyjnie trzeba być na infrze do końca grudnia co najmniej. Kapitalizacja bardzo niska i dość mało akcji. Mogą z kursem zrobić wszystko
emisja rok temu była po 2,4 zł i wydaje mi się że poniżej nie ma opcji żeby ktoś wywalił akcje poza tym jesteśmy za nisko żeby ktoś je kupił...żeby wywalić tutaj ze 100 k akcji musieliby podciągnąć kurs do 4 zł a przy cenie 1,5 zł to już ładny zarobek....
połączcie fakty, złożyli jeszcze wniosek o dofinansowanie i to będzie kolejny pretekst żeby podciągnąć kurs w góre i taki mają cel!!!!!
TUTAJ JEST JAKAŚ ZAPLANOWANA AKCJA W KTÓREJ WARTO BYĆ
Nie naganiaj dużo masz do sprzedania tam? urosło 100% na słabych infach do tego zmiana akcji z imiennych na okaziciela, czyli duża szansa na ubieranie. No a sama spółka wielkimi zyskami się nie wykazała i mało prawdopodobne, ze będzie lepiej. Chcesz to łykaj, ale nie naganiaj innych na zakup, przedstaw rzetelne analizy, dlaczego to ma tam rosnąć, jakie zyski w przyszłości itd.