• Prawda jest smutna Autor: ~Hdnxueidb [95.49.175.*]
    http://wrzesnia.info.pl/g/września/item/4711
  • Re: Prawda jest smutna Autor: ~mistrz [31.0.45.*]
    Jaka smutna? Relacje z tonsil i pylon znane od lat. Takze dla gpw - patrz dokument informacyjny. I jakie ma znaczenie artykul sprzed 2 lat w sprawie sprzed 6 lat?
    Takie wrzutki zawsze kojarza mi sir z dzialaniem bylych pracownikow, konkurencji, ogolnie malych zawistnikow.
  • Re: Prawda jest smutna Autor: ~Obawa [92.62.225.*]
    I tak i nie.
    Ludzie z reguly sie nie zmieniaja.
    Zmienia sie tylko forma nowych "pomyslow":)
  • Re: Prawda jest smutna Autor: ~ktk [83.8.21.*]
    Ale temat zdaje się dotyczy rodziców. Rozumiem, że synalkowie to figuranci na nad wszystkim kładzie się cień mamy i taty.
    Kiedy sie mowilo: jaki ojciec taki syn.

Tu nie wiem, zycie pokaze.

Jednak duzo tu od samego poczatku dziwnych powiazan, pozyczek, wkladow pienieznych, kompensaty zobowiazan itp

A akcjonariusz jak do tej pory dostal fige z makiem, nie no sorry - dostal mozliwosc juz 3 razy wchodzic w kolejne emisje.

Po prostu inwestujac na NC w jakakolwiek spolke trzeba zachowac szczegolna ostroznosc. Pylon nie stanowi wyjatku.
  • Re: Prawda jest smutna Autor: ~ktk [213.155.191.*]
    Tyle lat musisz inwestować żeby zrozumieć, że małe rybki wprawdzie pływają w tej samej wodzie co duże - ale inaczej. Giełdy służą generalnie do transmisji środków ze słabych rąk do silnych. Nic się w tym zakresie od zarania tych instytucji nie zmieniło, a już w szczególności na NC. To dopiero jest szuleria.
  • Re: Prawda jest smutna Autor: ~eh [5.172.238.*]
    Hehe Obava i jego mentalność cebulaka :D Artykuł to kwestia akcentów. Nie ukrywają skąd pochodzą:
    link 

Spójrzcie na cały wykres tej spółki. Przez większość czasu kurs jednak był powyżej 20 groszy i każdy kto uczestniczył w emisji dawno mógł wyjść z dobrym %. Po za tym, to startup a i tak sobie nieźle radzi. Kto był na spotkaniu w ich zakładzie, widział potencjał.

Co do tej emisji: plujcie sobie na nich ale ona ma uzasadnienie. Patrząc na cenę akcji wszystko już zostało zdyskontowane
  • Re: Prawda jest smutna Autor: ~kosciuszki [83.22.248.*]
    Jak Obawa jest cebulak to ty nie wiem kto jesteś. Firma od poczatku 2014, czyli prawie 3 lata jest w długofalowym trendzie spadkowym, którego istnieniu nawet przedszkolak nie zaprzeczy (jak chcesz to sobie to nazwij klinem).
    Ja swoje akcje mam, ale jestem troche zdruzgotany tym co przeczytałem. Tutaj jest jeszcze drugi artykuł:
    http://wrzesnia.info.pl/gminy/wrzesnia/357-organy-cigania-w-tonsilu-meble .
    Serio wszyscy tutaj wiedzieli o wynoszeniu towaru z magazynu, niepłaceniu pracownikom etc. ?
    Jeżeli to nie jest prawda to sugerowałbym jak najszybciej ściągnąc ten artykuł, ponieważ ci ludzie aktywnie biorą udział w kształtowaniu Pylona.
  • Re: Prawda jest smutna Autor: bodzidzia [94.229.214.*]
    Przecież nikt nie każe być akcjonariuszem tej f-my.Kupiłam pierwsze ich akcje po 0,10 bo stwierdziłam ,że spółka niszowa na naszym rynku.Mogłam już dawno sprzedać .Dzisiaj złożyłam zlecenie na zakup z prawem poboru.Ktoś powie 'idiotka' mogła kupić taniej na parkiecie.A ja kupuję po 0,22 bo chcę pomóc spółce w ich planach inwestycyjnych.Mam czas i kapitał,który może poleżeć i poczekać.Dla mnie firma idzie w dobrym kierunku a jak ktoś nie wierzy w Pylona to po co siedzi tu na forum i 'biadoli- na pewno się nie uda". Pozdrowienia wszystkich optymistów.
  • Re: Prawda jest smutna Autor: ~janek [94.254.163.*]
    nie każdy brał po 10 gr są tutaj tacy co mają średnią powyżej 30 gr ,
  • Re: Prawda jest smutna Autor: bodzidzia [94.229.214.*]
    Spokojnie czekaj.Na 11 bit czekałam prawie 5lat i warto było.Pozdrawiam
    Dokladnie tak, grunt to byc cierpliwym a rynek zauwazy kazda spolke z potencjalem. Rowniez uwazam, ze w pewnym momencie pojawi sie popyt a jak dolacza sie inni inwestorzy to kurs bedzie duuuuzo wyzej.

Tu mozna smialo mowic o poziomie 0,6-1,0 !!
  • Re: Prawda jest smutna Autor: ~Lalalalaa [5.172.239.*]
    Złotówki tu nie widzę. To by oznaczało że spółka jest warta 30 milionów (przy 30mln akcji). A do tego daleka droga (choć raz ją wywindowano do 50 groszy). Ale właśnie te 30-50 groszy (już po uwzględnieniu 30mln akcji) dające wartość spółki 9-15 milionów jest do wyobrażenia.
[x]
JRCGROUP 0,00% 0,15 2025-09-25 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.