Jakby mieli akcje to trzymaliby kciuki,ale że ich nie mają to płaczą płaczki celowo! Ja nie mam akcji np.Kghm i tam nawet nie zaglądam bo i po co skoro mnie na daną chwile nie interesuję.Nie płaczę tam na forum jak tu cała masa naganiaczy!
Jaki płacz??? To tylko ostrzeżenie przed tym, co czeka tę spółkę!
Spekuła pojechała na niczym, oczywiście przed wynikami, bo po wynikach może być tylko spadek! Ostatnie sesje pozbywają się akcji, a potem firma zaliczy dno.
rozumiem, że wchodzisz na każdą spółkę i piszesz takie głupoty? czy masz akcje i liczysz że ktoś Ci zaprzeczy i powie że się opłaca? kazdy ma własny rozum.
moim zdaniem w dalszym ciągu jest w trendzie wzrostowym wczoraj kurs odbił sie od linii trendu wzrostowego i powinien iść w tym kierunku jeśli jednak przebije tą linie to będzie już pozamiatane
zgadzam się, formacja musi zostać dokończona. Odbicie dopiero w okolicach 17PLN. Nadal mamy długoterminowy trend spadkowy, a ostatnie podrygi tego nie zmieniają w żaden sposób.
Ciekawe jak już skończy się to ostre naganianie na spadki to na ilu się zatrzyma? 80zł? 90zł? A swoją drogą musi być dobrze skoro taka ostra nagonka skutkuje utrzymywaniem się kursu od długiego czasu na tym poziomie. :)
Po wynikach za 2016 r. zacznie pikować, bo powłoka spekuły się rozerwie. Prawda o tym malejącym karle jest brutalna. Spekuła sztucznie podtrzymuje kurs. Nie dać się ubrać w tego gniota!
"Przedziurawiony balon"... Piękne ale czy prawdziwe? Czas pokaże. W każdym razie zadziwiająca jest ta troska o czyjeś pieniądze. Chyba, że jesteś akcjonariuszem???
Przeczytałem po kolei cały wątek .Ilość naganiaczy na spadki jest PORAŻAJĄCA to znaczy tylko jedno CHCĄ ABY SPADAŁO tzn. mają chęc kupić taniej . To takie groszołapy są. Ten biznes jest w ogromnym rozkwicie, nic tak nie rośnie w Polsce jak rynek e-commerce. Tu będzie jeszcze dużo dużo wyżej . Właściciel nie jest typem panów Krauze, Petrowicz i im podobnych. Integer to jego dziecko a rodzic NIGDY nie zniszczy swojego dziecka. A problemy są po to aby je pokonać i Pan Brzoska to robi.
To, co się dzieje tutaj, to ordynarna spekulacja przed upadkiem bankruta.
Z tych paczkomatów prawie nikt nie korzysta. Stoi to badziewie na mrozie albo w bryji i nikt do tego nawet nie podchodzi...