• wykresik Autor: ~rew [46.151.72.*]
    http://imgur.com/eVAy1Op

Oczywiście rozłożone w czasie.Ale zawsze można zrobić optymalizację podatkową:)
  • Re: wykresik Autor: ~Roman [79.185.36.*]
    Chcesz powiedzieć, że lecimy na 2,XX?
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [46.151.72.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~rew [46.151.72.*]
    Admin usunął:) Inaczej nie wiem ale może na to liczą .
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~james_owens [91.193.13.*]
    Czekam na te 3 zl bo mi ok 10K papieru do pakietu emerytalnego brakuje ale perspektywy na to marne...
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~romek [178.43.211.*]
    predzej zobaczymy 5,00 niż 3,00 ..... w ogole smieszna sytuacja ktos sprzedal milion akcji czyli rowniez ktos kupil milion akcji ....drobnica odrazu narobila w gacie i kurs na 4,20 ale dobrze....sciagnijcie mi jeszcze do 3,80 dobiore chetnie hahah
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~miszka [93.105.236.*]
    dzis nakupili akcji za ponad 5 baniek,a ci mysla ze im beda oddawac po 3zl albo i nizej dobre sobie mozna sie posmiac na tych forach
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Pk [79.185.36.*]
    Nadzieja umiera ostatnia. Nie wiem czy wiesz, ale do 3,XX brakuje już tylko 5%. A ile brakuje do 5 zł?
    3,XX to nie 3zl .....3zl = 3,00 a do tego bardzo daleko dno oporu zreszta bardzo mocnego jest na 3,80.... nizszych zjazdow bym sie nie spodziewal ..... narobili w gacie leszcze dzisiaj i tyle.....a soft lauch metalfist w drodze..... taka prawda napiety terminarz mamy na grudzien i I kwartal .....ten kto dzisiaj zainwestowal w spolke bagatela 4 miliony zlotych dobrze o tym wie.....brawa dla tego kogos mistrzowskie posuniecie....
    *dno wsparcia oczywiscie nie oporu....sorry
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Pk [79.185.36.*]
    Tak samo daleko jest do równych 3,00 jak i do 5,00.

Dzisiaj ktoś wywalił 4 bańki. Ciekawe dlaczego? Może właśnie dlatego, że na tej spółce bardziej realne jest -30% niż +30%. A do Metal Fist jeszcze kilka miesięcy, o ile nie przesuną terminu.
    tak wywalil ....na szczycie po 4,60 .....ktos kto wzial te akcje jakby mialo to spadac to bylby skonczonym idiota nikt nie bierze akcji za 4 miliony na szczycie 2 czy tam 3 tygodniowym jakby nie liczyl na to ze akcje beda wyzej.....piszcie co chcecie nie dogadamy sie sam zbieralem akcje po 3,80 i widzialem jakie to ciezkie nawet po takim raporcie....nawet jak wrocimy na 3,80 to sie odbijemy od tego jak od sciany za duzo chetnych grafik sie napina....... pozdro
    Romek to co piszesz wydaje się logiczne i tak powinno być. Tylko że na tej spółce nic nie jest logiczne . W akcjonariacie nie ma żadnego funduszu patrząc na stooq .Skarbiec był i przed premierą metalfist się zmył :) Z resztą nie tylko on.Została jakaś chuda spekula i ona ma wyciągnąć kurs , no nie wiem.Fakt ktoś ma te akcje po 4,60 ale to nie znaczy że nie zechce zbierać niżej.
    Dodam jeszcze że dopóki będzie giza i układziki żaden fundusz poważnie się nie zaangażuje w tą spółkę.W sumie nie dziwię się.Zostaja spekulacyjne podbitki.
    miłego weekendu.
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~kawon [85.221.252.*]
    Na dawnym Optimusie była też taka giza w osobie Jakubasa wywalił po 3-4 zeta sprowadzając kurs w okolice 2 zł, cały czas mówiąc iż nie sprzedaje a gdzie jest kurs teraz ?

Jak dla mnie to giza właśnie dogadał sie z jakims funduszem i sprzedała akcyjki. Mogli wykorzystać jakiś kruszek prawny i ominąć lock-up.
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Raff [46.148.174.*]
    Ale nie byle kto zbiera 1milion akcji, także jakiś grubasek pokusił się, czy to fund czy kto inny jeszcze się okaże..
    Nie wiem czy tu dzieci same mają akcje czy kawon celowo piszesz bzdury.Giza posiada opcje nie akcje.Najpierw spółka musi zrobić dodruk i o tym poinformować.Jeżeli zrobi dodruk to jest 1,5 mln a to więcej niż 5% musi paść info w ciągu 4 dni o sprzedaży.Jeżeli skarbiec wyszedł to ewidentnie nie dogadał się z gizą.Tu musi być 2zł jak takie osoby jak kawon są w akcjonariacie.
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~romek [178.43.209.*]
    giza nie jest problemem ......jakby Giza miala zatopic vivid to juzby to zrobila a jak widac termin jest ciagle przesuwany .....Giza jest elastyczna mozna sie dogadac takze teraz to bedzie gra pod 3 premiery i nikt sie giza w ogole nie bedzie interesowal..... ten kto to wzial doskonale o tym wie..... Giza to problem ale w perespektywie dlugoterminowej 2-3-5 lat .....w perespektywie najblizszych 7-8 miesiecy giza nie stanowi zadnego problemu ktory moglby blokowac wzrost kursu.......
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~xyz [31.0.41.*]
    A czy ktoś sprawdzał portfel skarbca nie ma w nim nawet 1 akcji vivida ani tego aby kiedyś były czy ktoś bardziej śwatły to wyjaśni
    Romek giza jest problemem gdyż mnóstwo ludzi uświadomiło sobie że spółka nie nadaje się na długi termin.Większość czeka żeby wyjść z jakimś zyskiem.Przy 7 ,8 zł zacznie się sypanie.Zauważ że skarbiec podbił do 5,80 i wolał dalej się nie pchać.Także ten co ma te akcje po 4,60 to musi zbić tą średnią.Być może się mylę , i ten grubas ma więcej kasy niż eskimosi lodu .Przyszły tydzień pokaże.
    moze zbic i zjechac na 3,80 ....ale nizej napewno nie bedzie bo by zepsul sobie i nam wszystkim caly wykres....wiec nawet jak bedzie chcial pozbierac nizej to bedzie zbieral w przedziale 3,8-4,1 .....nie psujac wsparcia.....przynajmniej ja bym tak zrobil.... inwestujac taka kase i pozniej mega pompa.... przynajmniej na 5,5-5,7 tak bym to widzial......
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: inter-necik [83.6.226.*]
    To już nie 6-7 zł (jak tydzień temu) tylko teraz 5,5 zł jest szczytem marzeń posiadaczy akcji Vivid Games?
    nie rozumiesz znaczenia slowa "przynajmniej" ?? ja jakbym byl na miejscu tego czegos/kogos kto kupil za 4 banki akcji chcialbym chociaz 6 baniek z tego zrobic.... wiec od 4 jesli pousrednia chociaz nie da rady tyle usrednic bo terminy gonia wiec gruby wedlug mnie bedzie mial srednia minimalnie 4,3 to sobie policzcie 50% to bedziecie wiedziec dokad bedzie pompa 5,5-5,7 to takie minimum wzasadzie 6,5-6,8 maks tak bym to widzial na 7 raczej nowy sternik sie nie bedzie pchal bo jak pisal rew tam duzo ubranych jest z poprzedniej podbity z zeszlego roku...... ale ciezko wrozyc moze zrobia jakas mega spekulacyjna pompke na 11 np ?? kto to wie .....pozyjemy zobaczymy tak czy siak spadkow ponizej 3,8 nie przewiduje pozdro.....
[x]
VIVID -0,29% 0,68 2026-03-31 16:46:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.