• slabsze wyniki szansa do kupna ?? Autor: ~Galvo [95.40.30.*]
    Co sądzicie ??

Dobra analiza poniżej

Http://fxinwestor.pl
  • Re: slabsze wyniki szansa do kupna ?? Autor: ~dp [5.172.238.*]
    żadna spółka nie przetrzymała mnie tak jak Galvo, chyba włączył mi się nawet syndrom sztokholmski... przez ostatnie dwa lata przerabiałem schemat: kupić łatwo, sprzedać trudno
    ale przez ten syndrom sztokholmski zawziąłem się i nie odpuszczę, więc podzielę się z Tobą dobry człowieku własnymi spostrzeżeniami (niekoniecznie jednak traktuj mnie poważnie, bo prawdopodobnie włączyła mi się również demencja starcza obok tego syndromu):

-poprawa koniunktury w przemyśle, obecna władza stawia na rozwój rodzimego przemysłu (to dobrze bez względu na sympatie polityczne), energetyka powinna sypnąć zleceniami

-nisza perspektywiczna, osobiście ubzdurałem sobie, że współpraca z Politechniką Łódzką zaowocuje "czymś" nowatorskim, ale cóż, myliłem się

-zarząd ma takich jak ja w ...., Prezes to nawet do niedawna stosował jeden szablon w raportach, jedyna zmiana dotyczyła cen srebra (wpływ na wyniki)

-mam swoje podejrzenia co do rzeczywistych intencji głównego akcjonariusza, ale nie chcę o tym pisać, bo to tylko moje spostrzeżenia

nie namawiam, nie zniechęcam, sam nie wiem jak tutaj będzie    

[x]
GALVO -5,80% 2,60 2026-05-18 16:42:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.