• arkusz Autor: ~red [37.47.2.*]
    arkusz wyglada interesujaco, na s do 3pln praktycznie nic nie stoi, ale K tez krucho wyglada. Jedno male zlecenie i widly, chyba ze sie automaty uaktynia
  • Re: arkusz Autor: ~sjnfsui [84.10.17.*]
    Na arkuszu na K jeszcze tylko ok. 75 tysięcy złotych (o ile nie ma ukryciaków - chociaż te bym częściowo ,,znetował" efektem zleceń które będą znikały i przesuwały się na północ w miarę jak kurs będzie rósł)

....i mamy 3 złote.

Kto pierwszy ten lepszy. Później będą już inne pieniądze na stole.
    EDIT:
    cyt. ,,Na arkuszu na K [...]"

Oczywiście miałem na myśli S, powinno być ,,Na arkuszu na S [...]"
  • Re: arkusz Autor: ~jaco [80.238.80.*]
    Do 3 coraz bliżej..Na 2,9 baton...Kupującym życze smacznego...
    Wykres wygląda coraz lepiej. Kurs ucieka. Jesteśmy już b. blisko poprzedniego szczytu lokalnego na 2,8 zł. IMO atak na 3 zł będzie wkrótce. Z dużym prawdopodobieństwem.

Hmmm, a taki ,,baton" jaki tutaj stoi w okolicach 2,9 zł to wiesz...... to on sobie może przyblokować drobnicę inwestorską typu studenci na stypendium tudzież osoby na średniej krajowej (bez urazy). Jeżeli inwestor ze średniej półki podejmie decyzję, że wchodzi w tą spółkę to to jest do wciągnięcia przez niego jedną dziurką od nosa i nawet się nie zorientuje, że kupił. No chyba, że ten ,,baton" to jest jakiś gigant na ukrytym.

Uprzedzając pytania i apele - ja już nie kupuję bo się wystrzelałem z wolnej kasy. Jestem zapakowany pod korek. Do 5-6 zł nie wystawiam żadnych zleceń na S. Udawało mi się trzymać przy wszystkich korektach jakie były do tej pory. Nie zmiękłem i dobrze na tym wyszedłem. Przy mojej średniej jestem na chwilę obecną zacnie do przodu.
  • Re: arkusz Autor: ~Marcin [37.47.139.*]
    Jednak baton twardy do zgryzienia... czyli inwestorzy z liceum na tej spółce?
  • Re: arkusz Autor: ~qwert [77.254.7.*]
    Tak. Więc sprzedaj PKC wszystko co masz :DDDDDD
  • Re: arkusz Autor: ~Wszystko [188.146.85.*]
    Od nowego roku wyższe koszty pracy,drogi dolar i mniej kupujących.Powodzenia geszefciarze
  • Re: arkusz Autor: ~Marcin [46.134.144.*]
    I znowu mega obroty
[x]
REDAN 0,00% 0,05 2025-05-02 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.