• wy się tu bawicie Autor: kolorowy_wiatr [89.68.130.*]
    ja zarabiam na życie,

Następne bardzo ładne wejście w pozycję, opisane ze szczegółami.
    Najpierw Autopartner, potem PZU a teraz PGE.
    Moje wpisy na PGE polecam, ponieważ w sposób jasny opisałem tam cały proces akumulacji, zajęcia pozycji, do dzisiejszego ,,wystrzału w górę,,
    Pozdrawiam, wrócę tu jak przyjdzie pora.

kolorowy wiatr
  • chodzik księżycowy, kamerdyner-profesora, a obecnie kolorowy-wiatr Autor: ~pa-ra-no-_a [81.190.159.*]
    A ja na JSW gdzie ty 5 zł w swoim irracjonalnym AT widziałeś i uciekłeś z podkulonym ogonem 600% zarobiłem.
    Idź na spacer człowieku.
    Przewietrz się, albo pochwal babuni bo to poważne forum, a nie dziecinada niedowartościowanych samochwałów.

Re: Pośmiejecie się aż Was brzuch rozboli
    Autor: ~DJ Andrzej [79.191.28.*] 2012-09-16 14:03
    Witam wszystkich
    Trzy lata temu wychwalałem Chodzika jednak z perspektywy czasu uważam że powinniście myśleć samemu a nie sugerować się głosami innych.
    Żadna z ocen sytuacji giełdowych z ostatnich dwóch lat Chodzika nie sprawdziła się . Wręcz przeciwnie doprowadziła do wielu tragedii i nieszczęść ludzkich. Ludzie ufający gadającym na forum prorokom i fachowcom o małej wiedzy i opierających się o fale El stracili wszystko. Jeśli macie jakieś wątpliwości zobaczcie na fora PBG HB POLSKA. …
    … Chodzik na tym i wielu innych forach przeżywał wiele zmian osobowości. Jak coś źle przepowiedział to uśmiercał się, zmieniał się w jakąś Mirosławę i inne forumowe twory. Ktoś z ludzi którzy stracili pod jego wpływem kasę namierzyli go i okazało się że jest odizolowaną osoba od społeczeństwa z dostępem do internetu.

https://www.bankier.pl/forum/temat_re-posmiejecie-sie-az-was-brzuch-rozboli,11797906.html 
  • Re: wy się tu bawicie Autor: ~Mariusz_Akcjonariusz [91.222.160.*]
    Brawo. Mama musi być z Ciebie dumna.
  • Re: wy się tu bawicie Autor: kolorowy_wiatr [89.68.130.*]
    Dałem im trop powąchać, już psy się zleciały na PGE, niestety po fakcie.

kw
    A tu, może nie zgadza się to o czym napisałem ?
    No komu się nie zgadza ?
    Dni mijają, czas leci a wybicie nie ma.

kolorowy wiatr
    A mamusi już od dawna nie mam
  • Re: wy się tu bawicie Autor: ~piter [77.79.254.*]
    Jakby kurs miał zjechać to już dawno by się to stało, a jednak kurs trzyma cały czas w okolicach 4,10-4,20. Po tak silnych wzrostach od momentu wejścia spółki na rynek do września kurs wzrósł o 86%. Ten wzrost był zbyt dynamiczny aby utrzymywał się przez cały czas. Ten długi trend boczny jest "odreagowaniem". Autopartner jest bardzo dobrą spółką, świetne wyniki finansowe, ciągły rozwój (powstało bodajże 15 nowych filii), a jeżeli KOLOROWY kolego nie masz już akcji tej spółki to przestań się udzielać, bo nikt nie potrzebuje Twoich rad, a ja nie udzielałem się na forum, ale mam już dość tego co piszesz. Idź na PZU i PGE, rób analizy na forum tamtych spółek, może ktoś skorzysta. My na AP cierpliwie poczekamy.

Pozdrawiam akcjonariuszy
    Piter, i po co te nerwy ?
    Czy ja kiedykolwiek powiedziałem, że Autopartner to słaba spółka ? Nigdy !
    Wprost przeciwnie, zapewne powiadam ci powrócę tu, gdy przyjdzie czas.

A natenczas Wojski chwycił na pasie przypięty swój róg bawoli, długi centkowany krety i zadoł !

Tedy ja też zrobiłem sobie przerwę i dokonałem trzydniowego zagrania na PGE i powiem nieskromnie, było to zagranie mistrzowskie
    i bardzo piękny zysk. Mało tego, dla tych co interesują się AT, wszystko opisałem, cały proces akumulacji i wejścia w pozycję.

Jak zwykle pozdrawiam posiadaczy tych akcji

kolorowy wiatr

• Re: wy się tu bawicie Autor: ~Marcin [194.153.119.*]
    Źle zrobiłeś sprzedając APR, popatrz dokładnie na wykres i powiedź co widzisz?

• Re: wy się tu bawicie Autor: ~antychodzik [78.9.112.*]
    CK zarabia , ale jak mu zapłacę za grabienie liści ...
  • Re: wy się tu bawicie Autor: ~max [31.178.136.*]
    Kolorowy jak tam zjazd na APN poniżej 3,8???
  • ...............JAKI SENS.................... Autor: ~pa-ra-no-_a [81.190.159.*]
    Jaki sens jest dyskutować z kimś kto twierdzi, że pisze i mota tu na forum TYLKO  PO TO by - cyt,,..o to chodzi, żeby frajerzy tracili, a ja  żebym zarabiał."
    NIECH SAM ZE SOBĄ PISZE,  no i ze swoimi klonami (gdy pisze i się sam wspiera z innego IP).

Sfinks -  gdzie kolorowy przez kilka miesięcy namawiał do kupna, a po tym gdy (po podbitce) spadło to śmiał się na całe forum, że on już nie ma akcji bo po cichu sprzedawał, a inni kupowali. Dodał przy tym, że cyt ,,dobrze, że im zapału na kupowanie starczyło". A inny jego cytat to - ,,wciągnąć barany do rzeźni i oddać im swoje akcje na górce")
    Inna sprawa, że na koniec i tak (jak zwykle) zakończył ucieczką bo wszyscy pękali ze śmiechu : ))) gdy po tym jak napisał, że sprzedał to wywaliło taką dzidę do góry, że mało gaci z tylka nie zerwało : )

https://www.bankier.pl/forum/temat_sprzedaj-sfinksa-po-1-32-nawet-ze-strata-a-tu-sru-200-do-gory-hahaha,18783311.html

• Re: ...............JAKI SENS.................... Autor: kolorowy_wiatr [89.68.130.*]
    Marcin napisał tak:

,,Źle zrobiłeś sprzedając APR, popatrz dokładnie na wykres i powiedź co widzisz?,,

Popatrzyłem na wykres dokładnie i uważam, że zrobiłem dobrze.
    W dwóch słowach uzasadnię.

1. Jeśli ruch wzrostowy będzie kontynuowany, to odkupię te akcje, nie mam z tym najmniejszego problemu.
    2. Ten ruch boczny trwa za długo i dostrzegam w nim symptomy dystrybucji
    3. Nie wiem, czy nawet najlepsze perspektywy i dobre wyniki finansowe, uchronią tą spółkę jeśli zawali się rynek.
    4. Z uporem podtrzymuję swoje obawy i uważam, że kurs spadnie co najmniej do 3.80
    5. Wiem, gdzie większość z was analizując tą spółkę robi błąd.

pozdrawiam

kolorowy wiatr
  • Re: ...............JAKI SENS.................... Autor: ~antychodzik [77.254.51.*]
    Odnosząc się do punktu pierwszego , pragnę wszystkim zakomunikować , iż sprzedawanie przed wzrostem i odkupowanie po wzroście jest specjalnością naszego Kolorowego anty analityka :)
  • Re: ...............JAKI SENS.................... Autor: kolorowy_wiatr [89.68.130.*]
    Cóż, mógłbym oczywiście odpowiedzieć na te zaczepki antysmrodzika, ale powiem inaczej.
    Moje przewidywania co do zachowania rynku, w najbliższej przyszłości, są odwrotne do oczekiwań tych z was co te akcje posiadają.

Witam w poniedziałek 28.11.2016.
    Zaczynamy zabawę

kolorowy wiatr
  • Re: ...............JAKI SENS.................... Autor: ~kolorowy-bełkot [81.190.159.*]
    A kogo normalnego NA POWAŻNIE obchodzi to co ty masz do powiedzenia, co najwyżej pośmiać się można z nawiedzonej kolorowej samochwały która jest ZEREM inwestycyjnym - hahaha

• JSW cenad docelowa 5 zł, a tu sruuu 670,31% do góry - buhahaha Autor: ~kolorowy-bełkot [81.190.159.*]
    Gdy na JSW było 9,20 kolorowy-wiatr zapowiedział cenę docelową 5 zł.
    Po tym spadło zaledwie 30 groszy i WYWALIŁO do góry już prawie 700 %
    kolorowy mistrzu - jakież to AT tak błędnie cię poprowadziło : )))

.

współczuję 
    Autor: kolorowy-wiatr [89.68.99.*]2016-01-11 16:08
    Współczuję wam wszystkim. Uprzedzałem, że tak będzie.
    Cena docelowa 5 zeta, cały czas podtrzymuję moją wypowiedź w tym temacie sprzed kilkunastu tygodni.
    ...Opisałem wam dokładnie formację diamentu. Wszystko jest na forum, wystarczy się cofnąć. To co się obecnie dzieje na JSW, to konsekwencje tej formacji.

https://www.bankier.pl/forum/temat_wspolczuje,19364661.html
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.68.130.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • JSW cenad docelowa 5 zł, a tu sruuu 670,31% do góry - buhahaha Autor: ~kolorowy-bełkot [81.190.159.*]
    Dnia 2016-11-28 o godz. 10:47 kolorowy_wiatr napisał(a):
    > ....
    > Sam już nie wiesz kim jesteś

..........................................................................................

Najważniejsze, że każdy wie kim ty jesteś - hahahahaha
    Przeproś tych co im cały czas wciskałeś by JSW sprzedawali. A najbardziej aktywny byłeś gdy JSW było SAMYM DNIE.
    I po ile teraz jest JSW ???
    Więc te swoje mądrości i AT wsadź sobie. Wiesz gdzie!
    Cóż ci pisać gdy ty na czarne mówisz białe i nawet własnych linków nie chcesz czytać. A jak już to widzisz to czego tam NIE MA.
    Ale faktów nie zmienisz i ludzie WIDZĄ doskonale to czego ty w SWOJEJ CHOROBIE nie chcesz widzieć.
  • Re: wy się tu bawicie Autor: ~antychodzik [77.253.249.*]
    W jaki sposób nasz mistrz anty analizy sprzedał w dołku i się pomylił aż o 858% proszę zobaczyć na jego wątku na JSW pt " Współczuję " , z wielką radością pozwoliłem go sobie odświeżyć , ubaw gwarantowany Buhahahahahahaahahahhaaaaaaa
[x]
AUTOPARTN -0,66% 18,06 2025-10-24 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.