• Zanim Autor: ~orzel74 [188.146.24.*]
    jeden ciućmok z drugim napisze ze Echo poprzez dywidendę pompuje kasę ze spółki zastanowić się 2 razy.
    Wszyscy wiemy ze developer zaciąga kredyty w Bankach natomiast w przypadku niezdrowej kondycji firmy Banki szybciutko w nowych umowach zablokowałyby podział zysków z akcjonariuszami tak jak to stało się przy ostatnim kredycie na Rankprogress gdzie jednym z punktów i obwarowań pożyczki jest punkt o niewypłacaniu dywidend.
    Jak juz piszecie na "nie" to myśleć chyba ze ludzi mierzycie swoją miarą i macie za glupkow .
  • Re: Zanim Autor: ~cierpliwy [193.104.239.*]
    orzel74 spokojnie, spolka ma się dobrze rozwija się z roku na rok przychody wzrastają , EBIDA na in plus,

mnie ciekawei informajca o Q22 , drapacz chmur zakonczony budową w lipcu, flagowa inwestycja ECHA,
    Ciekawi mnie jaka cena za ten projekt weźmie echo , jak go sprzeda duzej instytucji
  • Re: Zanim Autor: ~orzel74 [188.146.24.*]
    Ja jestem spokojny
  • Re: Zanim Autor: ~cierpliwy [193.104.239.*]
    ja tym bardziej ,po wynikach bedzie pompa , sprzedadza q22 bedzie pompa, dywidenda zaliczka bedzie pompa

• Re: Zanim Autor: ~Sss [95.49.148.*]
    Jak dla mnie to od 2015 roku kiedy Sołowow sprzedał pakiet kontrolny niewiele się zmieniło, a wykres wygląda tak: http://stooq.pl/q/?s=ech&c=5y&t=c&a=lg&b=0 ten na bankierze to wydmuszka
  • ECHO podkręca Tempo Autor: ~cierpliwy [193.104.239.*]
    Echo Investment podkręca tempo. Od początku roku firma dostarczyła na rynek 130 tys. mkw. nowoczesnej powierzchni biurowej. W tym czasie podpisała też umowy najmu na 60 tys. mkw. - to trzy razy więcej niż w analogicznym okresie roku ubiegłego. Do grona najemców obiektów Echo Investment dołączyły m.in. Allegro, Nordea, Nokia Networks, Savills, White and Case, Rockwell i mBank.

http://www.propertynews.pl/biura/echo-przyspiesza,49966.html

takie firmy za wynajem placą sporo ...
  • Re: ECHO podkręca Tempo Autor: ~Sss [95.49.148.*]
    Taaa i Niemec płakał jak sprzedawał...
  • Re: ECHO podkręca Tempo Autor: ~orzel74 [188.146.24.*]
    Dlatego pisałem czytać forum ale wyłącznie linki na przestrzeni roku plus strona spółki ECHO oraz kilka innych stron o developerach.
  • Re: ECHO podkręca Tempo Autor: ~Maciek [198.240.128.*]
    Dokladnie, wiec 5,75zl za jedna akcje to smiech na sali...

SPOLKA MEGA NIEDOWARTOSCIOWANA z rownie MEGA FUNDAMENTAMI
  • Re: ECHO podkręca Tempo Autor: ~cierpliwy [193.104.239.*]
    dlatego fundy zbieraja od leszczyny ktora napakowala po 4-5 zl :)

jutro jeszcze pozbierają a pod koniec dnia odjadą kursem, a w poniedzialek raport za 3Q
  • Re: ECHO podkręca Tempo Autor: baramur [78.11.85.*]
    to jeszcze nie sprzedali Q22? czyli info o sprzedaży poszło jako fałszywka????
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/ECHO-Przekazanie-do-publicznej-wiadomosci-informacji-poufnej-dotyczacej-zawarcia-znaczacych-umow-dotyczacych-sprzedazy-zabudowanej-nieruchomosci-polozonej-przy-Al-Jana-Pawla-II-nr-22-w-Warszawie-7482782.html
    zastanówcie sie co piszecie!!!
  • Re: ECHO podkręca Tempo Autor: ~Cierpliwy [94.254.227.*]
    Podpisana przedwstępną umowa i zaliczka juz na koncie spółki
[x]
ECHO 0,00% 5,60 2025-10-07 17:04:44
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.