Dnia 2016-11-24 o godz. 12:57 ~rozkmina napisał(a): > Jeżeli posiadasz akcje tej spółki to nie wiem czemu tak to cie bawi twoja głupota czy lubisz tracić pieniądze chyba ze tanio kupiłeś
jak jesteś taki mądry to po co pytasz jak sądzicie ?! pytasz wiec odpowiadam w okolicach 1pln. moim zdaniem w grudniu . wielki inwestor niech mi odpowie na pytanie a co ma moja prognoza kursu do tego że posiadam akcje prc i bawi mnie to co na tym papierze wyprawia spółdzielnią. trochę tu posiedzisz to sam zaczniesz się z tego śmiać bo widzę ze nowy jesteś na prc ! :) jak nie rozumiesz tego co tu się dzieje .
Dnia 2016-11-24 o godz. 12:57 ~rozkmina napisał(a): > Jeżeli posiadasz akcje tej spółki to nie wiem czemu tak to cie bawi twoja głupota czy lubisz tracić pieniądze chyba ze tanio kupiłeś
zresztą panie inwestorze Rozkmina idealnie się wstrzeliłeś w czasie bo PRC ma coś dla nowych mało świadomych inwestorów :)
Zobaczymy jak będzie. Sama emisja nie jest nicxym złym, jeżeli faktycznie idzie na cele, które dynamizują rozwój spółki. W przypadku próchnika z tymi emisjami bywało bardzo różnie... część z nich to było wyciągnięcie kasy przez Rafała... Każda emisja to rozwodnienie... Jakaś podbitka może być... tyle, że później będzie można zostać z papierem... jakoś nie za bardzo widzę jasną strategię rozwoju próchnika...
Leci na pysk pod nowa emisje. Emisja zapewne dla wybrancow czytac kolesi po bardzo atrakcyjnej cenie:) Ileż razy już tu kręcili te same wałki. Ludzie nadal to kupią bo są chciwi i jakże łatwowierni.
Witam skoro sie odezwalem to znaczy ze za niedlugo wchodze do gry ale cierpliwosci powiafomie w odpowiednim momencie a tymczasem zycze udanych transakcji
Na polnoc nie pojdzie tak szybko mysle ze dopiero cos bedzie sie dzialo w drugiej polowie stycznia tak ze jeszcze beda wzrosty male ale i tak to zmierza do okolic 1zl tam bede zaczynal kupowac mozna sobie zobaczyc i przeanalizowac wykres liniowy i swiecowy czs na zysk.pl tam ten wykres jest jak najbardziej dokladny prc jest spolka spekulacyjna i stad moja ocena spoldzielnia wszystko xrobi zeby wykres byl.dobrze kreslony ja wiem jak gra mafia i calkowicie sie jej podporzadkowuje jezeli chodzi o czywiscie o inwestowanie zlociszow taka jest moja teoria ja czekam cierpliwiena ten moment czas pokaze nikogo nie namawiam ani na kupno ani na sprzedaz to jest moja ocena
Dnia 2016-11-28 o godz. 10:26 ~rozkmina napisał(a): > Mówisz że niebawem próchnik obierze kierunek północ? Jak tak to jaki przewidujesz kurs w grudniu?
Rozkmina no to masz teraz kompana do rozmów o niewiadomym ... Gregor555 ci odpowie na wszystkie pytania :) dużo pisze i nigdy nie trafia :)