• Jak sądzicie...? Autor: ~Rozkmina [94.254.227.*]
    Kurs do walnego znaczy się do 12 grudnia kiedy ma być zgromadzenie podskoczy do góry przekroczy 1.3zł ? Czy będzie się kisił na obecnym poziomie?
  • Re: Jak sądzicie...? Autor: ~jas [93.89.205.*]
    Podniosą kurs bo będą chcieli sprzedać po wyższej cenie nowe akcje. Kurs może wzrosnąć do 1,5 zł
  • Re: Jak sądzicie...? Autor: ~HAHAHA [95.41.127.*]
    Dnia 2016-11-24 o godz. 10:44 ~jas napisał(a):
    > Podniosą kurs bo będą chcieli sprzedać po wyższej cenie nowe akcje. Kurs może wzrosnąć do 1,5 zł

tak tak akurat :)
    stawiam na 1pln.
  • Re: Jak sądzicie...? Autor: ~rozkmina [94.254.225.*]
    Jeżeli posiadasz akcje tej spółki to nie wiem czemu tak to cie bawi twoja głupota czy lubisz tracić pieniądze chyba ze tanio kupiłeś
  • Re: Jak sądzicie...? Autor: ~HAHAHA [95.41.127.*]
    Dnia 2016-11-24 o godz. 12:57 ~rozkmina napisał(a):
    > Jeżeli posiadasz akcje tej spółki to nie wiem czemu tak to cie bawi twoja głupota czy lubisz tracić pieniądze chyba ze tanio kupiłeś

jak jesteś taki mądry to po co pytasz jak sądzicie ?!
    pytasz wiec odpowiadam w okolicach 1pln. moim zdaniem w grudniu .
    wielki inwestor niech mi odpowie na pytanie a co ma moja prognoza kursu do tego że posiadam akcje prc i bawi mnie to co na tym papierze wyprawia spółdzielnią.
    trochę tu posiedzisz to sam zaczniesz się z tego śmiać bo widzę ze nowy jesteś na prc ! :) jak nie rozumiesz tego co tu się dzieje .
  • Re: Jak sądzicie...? Autor: ~haha [95.41.127.*]
    Dnia 2016-11-24 o godz. 12:57 ~rozkmina napisał(a):
    > Jeżeli posiadasz akcje tej spółki to nie wiem czemu tak to cie bawi twoja głupota czy lubisz tracić pieniądze chyba ze tanio kupiłeś

zresztą panie inwestorze Rozkmina idealnie się wstrzeliłeś w czasie bo PRC ma coś dla nowych mało świadomych inwestorów :)

http://prochnik.pl/relacje-inwestorskie/wp-content/uploads/2016/11/omniprezentacja-PRC-inwestorzy-v.1.1.7.pdf
  • Re: Jak sądzicie...? Autor: ~tomek [46.112.9.*]
    Zobaczymy jak będzie. Sama emisja nie jest nicxym złym, jeżeli faktycznie idzie na cele, które dynamizują rozwój spółki. W przypadku próchnika z tymi emisjami bywało bardzo różnie... część z nich to było wyciągnięcie kasy przez Rafała... Każda emisja to rozwodnienie... Jakaś podbitka może być... tyle, że później będzie można zostać z papierem... jakoś nie za bardzo widzę jasną strategię rozwoju próchnika...
  • Re: Jak sądzicie...? Autor: ~olo [91.212.223.*]
    Zwali się na 0,98 gr
  • Re: Jak sądzicie...? Autor: ~rozkmina [94.254.225.*]
    Ale sobie dzień wybrali na obniżenie kursu hehe
  • Re: Jak sądzicie...? Autor: ~Sis [57.79.24.*]
    Ale co jest nie tak z dniem? Dzień jak codzień.
  • Re: Jak sądzicie...? Autor: ~HAHAHA [31.1.80.*]
    w tej sytuacji to zaczekam sobie na 0,88 :)
  • Re: Jak sądzicie...? Autor: ~zioło [95.40.99.*]
    Czekaj tatka latak.
  • Re: Jak sądzicie...? Autor: momotaro [81.190.151.*]
    Leci na pysk pod nowa emisje. Emisja zapewne dla wybrancow  czytac kolesi po bardzo atrakcyjnej cenie:) Ileż razy już tu kręcili te same wałki. Ludzie nadal to kupią bo są chciwi i jakże łatwowierni.
  • Re: Jak sądzicie...? Autor: ~bęc [93.89.205.*]
    Pozniżej 1 zł nie mogą sprzedać bo to wartość nominalna. Czyli inwestycji może nie być
  • Re: Jak sądzicie...? Autor: ~jaho [46.76.110.*]
    Dnia 2016-11-25 o godz. 13:40 ~bęc napisał(a):
    > Pozniżej 1 zł nie mogą sprzedać bo to wartość nominalna. Czyli inwestycji może nie być

styczeń 2015 kurs 0,82gr.
  • Re: Jak sądzicie...? Autor: ~Sobol [57.79.24.*]
    Chyba komuś pomyliły się wyprzedaże w sklepach z wyprzedażą akcji .....
  • Re: Jak sądzicie...? Autor: ~er [195.26.22.*]
    70 80 groszy za miesiąc

groszowka to ich wycena godziwa
  • Re: witam inwestorow Autor: ~gregor555 [185.93.216.*]
    Witam skoro sie odezwalem to znaczy ze za niedlugo wchodze do gry ale cierpliwosci powiafomie w odpowiednim momencie a tymczasem zycze udanych transakcji
  • Re: witam inwestorow Autor: ~rozkmina [151.248.62.*]
    Mówisz że niebawem próchnik obierze kierunek północ? Jak tak to jaki przewidujesz kurs w grudniu?
  • Re: witam inwestorow Autor: ~gregor555 [194.230.159.*]
    Na polnoc nie pojdzie tak szybko mysle ze dopiero cos bedzie sie dzialo w drugiej polowie stycznia tak ze jeszcze beda wzrosty male ale i tak to zmierza do okolic 1zl tam bede zaczynal kupowac mozna sobie zobaczyc i przeanalizowac wykres liniowy i swiecowy czs na zysk.pl tam ten wykres jest jak najbardziej dokladny prc jest spolka spekulacyjna i stad moja ocena spoldzielnia wszystko xrobi zeby wykres byl.dobrze kreslony ja wiem jak gra mafia i calkowicie sie jej podporzadkowuje jezeli chodzi o czywiscie o inwestowanie zlociszow taka jest moja teoria ja czekam cierpliwiena ten moment czas pokaze nikogo nie namawiam ani na kupno ani na sprzedaz to jest moja ocena
  • Re: witam inwestorow Autor: ~qus [46.76.163.*]
    Dnia 2016-11-28 o godz. 10:26 ~rozkmina napisał(a):
    > Mówisz że niebawem próchnik obierze kierunek północ? Jak tak to jaki przewidujesz kurs w grudniu?

Rozkmina no to masz teraz kompana do rozmów o niewiadomym ... Gregor555 ci odpowie na wszystkie pytania :)
    dużo pisze i nigdy nie trafia :)
[x]
PROCHNIK -4,59% 0,01 2019-01-17 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.