• a co Wy na to ? Autor: ~1234 [78.88.29.*]
    tak sobie pomyślałem, że gdyby każdy z nas kupił raz w tygodniu po 100 akcji (a to żaden pieniądz ) to ziarnko do ziarnka .... Patrząc na obroty ostatnich miesięcy mogłoby być ciekawie. Co Wy na to ? I tak jesteśmy na dnie już więc .... może być tylko lepiej. Tylko proszę bez kretyńskich i dziecinnych wpisów ! Kto się przyłączy ? Tego chyba jeszcze nie było ? Ale po setkach, będziemy wiedzieli, że to my ;) Może by ruszyło ? To co ?
  • Re: a co Wy na to ? Autor: ~tylko [37.47.164.*]
    Ja wolę kupić taniej.
  • Re: a co Wy na to ? Autor: ~DON [79.124.117.*]
    Daj przykład kup po 2,50-to ja kupię po 2,70-co ty na to??????
  • Re: a co Wy na to ? Autor: ~1234 [78.88.29.*]
    no spoko, kto się przyłączy ?
    Postanowiłem ulepszyć pomysł, mianowicie codziennie ( od najbliższego poniedziałku ) kupuję 100 akcyjek w samo południe ... i tak do końca świata ;) Czasem w szaleństwie jest metoda .... pozdrawiam cierpliwych !
  • Re: a co Wy na to ? Autor: ~fkr [89.78.152.*]
    No i w ten sposób będziesz mógł kiedyś wnukom powiedzieć że kupiłeś akcje Azteca po 0,50gr a jak później wróci na 2,00 to Ci nie uwierzą że wytargałeś tyle procent zysku.
    Oczywiście pod warunkiem że nie zmienisz zdania i nie zaczniesz sprzedawać...
    .... ot co
  • Re: a co Wy na to ? Autor: ~hmm [31.60.83.*]
    A może byśmy tak codziennie wszyscy razem kupowali 100 akcyjek aby kurs nam się nie spierdołował?
    .... Zarząd Aztec International S.A. z siedzibą w Poznaniu (dalej "Spółka", "Emitent") informuje, iż zakończył negocjacje związane z pozyskaniem finansowania i zawarł umowę kredytu z Raiffeisen Bank Polska Spółka Akcyjna, z siedzibą w Warszawie, ul. Grzybowska 78. W jej ramach Emitent otrzymał kredyt celowy na kwotę 800 tys. EUR.

Pozyskane środki zostaną przeznaczone na wydatki bieżące oraz realizację kontraktu zawartego z międzynarodowym dystrybutorem materiałów budowlanych, o którym Spółka informowała w raporcie bieżącym ESPI nr 6/2016 z dn. 13.10.2016r.
  • Re: a co Wy na to ? Autor: ~azt [37.47.166.*]
    Kasa na realizację kontraktu ok.
    Ale jaką część potrzebują na bieżące wydatki. I co to za wydatki że potrzebują aż brać kredyt.
[x]
AZTEC 0,00% 1,74 2025-10-21 09:54:14
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.