paki-ciekaw jestem kto tak codziennie wyrzuca akcje i to coraz na niższych poziomacjh.Czekam na komunikat o zejściu z akcji.Na pewno przyjdzie czas , gdy TEN wyzeruje się z akcji.Spółka po połączeniu się będzie miała większy potencjał organiczny.Teraz czekam dalej-gdy zaczna się praktyczne wzrosty to po raz drugi uśrednię cenę akcji,Pozdrawiam-cierpliwie wyczekam ta przecenę !!!
Biorę w obronę Martina klasztorne to inny temat on odpali juz w środę. W klasztornych pomału dobrze sie zadzieje. Ostra spekula wyszła wchodzi realny biznes.Natomiast tutaj obserwuje i widzę ze ktoś Was nabiera na papier. Moim zdaniem realna cena to 30-50 gr. Poczekam i zobaczę. Narazie na środę czwartek szykuje sie na klasztorne.
Wyjaśnie Tobie moją gre na Klasztorne-zakupione akcje za 10 groszy sprzedałem za 8 groszy.Ponownie kupiłem za 9 groszy i sprzedałem za 12 groszy.Reasumując-wyszedłem z zyskiem !!!Jeżeli zabierasz głos-rób to staranniej i nie wprowadzaj innych użytkownik w b ł ą d !!! Z poważaniem-Martin EWP.
Ja się nie rozsmieszam tylko Ty mnie rozsmieszasz! Zameduj wszystkim ile jesteś zarobiony na sappeers skoro jak amator kwasnych jablek ustedniasz na spadkach od poziomu około 1.6 zł.
Bardzo się ciesze ,że jesteś roześmiany,lepsze to niżbym Ciebie doprowadził do depresji czy agresji.Śmiech to zdrowy odruch w przeciwieństwie do agresji.Oczywiście -uśredniłem akcje-są znacznie wyżej od obecnego kursu akcji.Spółka -tak na dziś uważam -ma duże możliwości organicznego rozwoju.To ,że KTOŚ dziś się wyprzedaje-to trudno-trzeba przeczekac tą rozgrywke personalną.Zakładam,że w niedługim czasie-2017 roku-walor powróci do swoich ostatnich notowań.Trzymaj za mnie kciuki,bo widzę , że jesteś bardzo zainteresowany.Pomocne,przyjacielskie wsparcie .Martin EWP.
Nadal trzymam akcje-sprzedawać akcje zamierzam w roku 2017.Myślę , że do tego czasu wszystko będzie już w Spółce poukładane i będzie już unormowany kurs akcji bez udziału spekulantów !
Sprzedaż akcji za 1,40zł -dziś-wiązałaby się z moją stratą.Moje uśrednione akcje-1,60zł-trzymam-tak jak wcześniej napisałem-do sprzedaży w 2017 roku.Dzis -trudno wskazać,który to będzie kwartał.Nie jestem raptusem a wręcz odwrotnie-potrafię -c z e k a ć !Serdecznie Ciebie pozdrawiam-trudno dziś o takiego Przyjaciela,którytroszczy się o kapitał innej osoby ! Martin EWP.
Dnia 2016-12-12 o godz. 17:12 ~martin0 napisał(a): > Może już występuje trwalsze odbicie ??? Tak ,abyśmy w styczniu -lutym 2017 roku byli z kursem w okolicach 1,80-2,00zł ???
Czy to jest odbicie kota czy innego zwierzątka-ważnym jest trend wzrostowy..Czekamy teraz na ruch ze strony Spółki i pozytywne informacje.Tylko wtedy będziemy mogli pomyśleć 0 dochodzeniu do tej wartości , o której wspomniałeś.Martin EWP.
Znamy treść ostatniego komunikatu Spółki-o Jej przyszłośc jestem dziś spokojny.Tak jak wcześniej napisałem-rok 2017- będzie rokiem Spółki !!!Cierpliwie należy wyczekać ta zmienność trendu !!!