Spokojny tobie parę miesięcy temu jujube po 7 zł śmierdzialo. Dalej jesteś na swoim longu z NC EFE .
Zaraz zaraz tam to jest chyba dywidenda w bursztynach.
orzeł.... to na 1000% nie ze mną pisałeś/nie minie czytałeś, nie wiem w ogóle o czym piszesz - sprawdź IP...
dokładnie podają pewne warunki... mówcie 15% to dużo na naszej giełdzie? Jestem na firmie gdzie w tym roku było 30% licząc od obecnego kursu... a wyniki są 3-4 razy lepsze w tym roku niż w poprzednim :)
UCHWALONA NIE DYWIDENDA ale zaliczka na poczet dywidendy/no i ta zaliczka ma być płacona w RATACH do końca 2017r a początek wypłaty XII 2016r/Ciekawe?:))
no nie wiadomo ile wyniesie cała .... obecnie maja wyplacić zaliczkę 0,85 zł na akcje .....czytajac informację to jest tylko zaliczka więc pozostała część bexzie później ....brawo ....
"Łączna kwota przeznaczona na wypłatę Zaliczki Dywidendowej wyniesie 350 786 994,70 zł (trzysta pięćdziesiąt milionów siedemset osiemdziesiąt sześć tysięcy dziewięćset dziewięćdziesiąt cztery złote, 70/100) tj. 0,85 zł na 1 akcję (dalej Kwota Zaliczki Dywidendowej)."
No chopie ja kdla mnie 0,85 to tylko zaliczka ......
ZYSK TJ 350.786.994 PODZIELIĆ PRZEZ LICZBA AKCJI TJ: 412690582 == RÓWNA SIĘ 0,85 GROSZY TO JEST ZALEGŁA DYWIDENDA Z 2015 ROKU A NIE ŻADNA ZALICZKA OD NIE WIEM CZEGO.
Sam jesteś Baran to jest zalegla kasa ktora im została i jest to zaliczka dywidendowa.......za 2016 pewnie tez będą zaliczki...wczesniej tez byly.....spolka sowicie nagradza akcjonariuszy