dobra ostatni raz po ile mam ci wystawic 8000 akcji ceny ltyko powyzej 100zl ustakl ja ustawie a ty zoabczysz w akruszu zlecen ok ? i juz sie wtedy zamkniesz na wieki ?
jak psredalem to jak mam ci pokazac:) tjak zwykle uciekasz od tematu:) powiedz cene powyzej 100zl a wystawie ci te 8k akcji integera . oczywiscie na demie:)
normalnie leszczu :) ja mam w arkuszu wszystkie transakcje i w tym czasie co pisałeś nie ma 500 sztuk po 38,50 więc nie fantazjuj , a dlaczego nie możesz wystawic tych swoich wirtualnych 8 k np po 60 zł ???
mow cene a pokaze ci caly pakiet 8360 obecnie po obrotach . sorry ja tutaj tym tysiakeiem akcji traduje wiec ciagle sie zmienia. ale 8k pakiet zelazny nie do ruszenia wiec mow cene i juz nie placz dzieciak
tak myslalem , ze sie nie odwazysz podac ceny :) czyli wiesz , ze jestes tutaj tlyko leszczem bez kaski? weiesz wiec sie juz wiecej nie odzywaj na forum tlyko sie ucz od madrzejszych to moze cos zarobisz
dobrze leszczyku wystaw po 60 zł czyli około 300 tyś potem ja ci wystawie pakiet akcji za około 400 tyś potem ty za np 700 tyś a potem ja z a 1 mln zobaczymy kto wymięknie pierwszy???
widzisz leszczu glupio ci? to wez juz sie przymknij gosciu bo serio nudny sie zaczynasz robic . mega jakis sfrustrowany jestes. wez sie uspokoj troche panuj nad emocjami bo to klucz do zarabiania na gieldzie.
Podsumowując tę batalię. Marsik 1 : Ewa 0. Zresztą Ewa ma zawsze zero w każdej batalii na tym forum. Zero wiedzy, zero intuicji, zero pieniędzy i zero honoru ;)
W ogóle wyzywać kogoś od biedaków, mało tego uważanie, że bycie biednym jest czymś obraźliwym jest mega słabe. Pokazujesz, że jesteś bardzo słabą i brzydką istotą. Wstyd mi za Ciebie :/ Intelektualnie nie istniejesz, właściwie to zachowujesz się jak botnet, odpowiadasz mechanicznie na pytania. Nie wyciągasz żadnych wniosków, nie uczysz się. Nie przeszeszłabyś pomyślnie testu Turinga na istotę ludzką ;) Ale do kogo ja to mówię... za pewnie nie rozumiesz nawet o czym piszę.