ci co mają kupione dużo wyżej nie robią nic bo czekaja na konkretne odbicie, ci co kupili w granicach 0,50 mogli juz zrealizowac zyski więc kto teraz handluje , automat ? i te śmieszne skoki na paru akcjach, moze spoldzielnia chce wymeczyc ekipe i oderac akcje za pol darmo , to taka moja teoria nie trzeba sie z nia zgadzac ;)
Dnia 2016-11-23 o godz. 11:18 ~jax napisał(a): > ci co mają kupione dużo wyżej nie robią nic bo czekaja na konkretne odbicie, ci co kupili w granicach 0,50 mogli juz zrealizowac zyski więc kto teraz handluje , automat ? i te śmieszne skoki na paru akcjach, moze spoldzielnia chce wymeczyc ekipe i oderac akcje za pol darmo , to taka moja teoria nie trzeba sie z nia zgadzac ;)
Jakby nie podbitki kupnem po kilka akcji było by dużo niżej
Dnia 2016-11-23 o godz. 11:33 ~Podbitkiii napisał(a): > Dnia 2016-11-23 o godz. 11:18 ~jax napisał(a): > > ci co mają kupione dużo wyżej nie robią nic bo czekaja na konkretne odbicie, ci co kupili w granicach 0,50 mogli juz zrealizowac zyski więc kto teraz handluje , automat ? i te śmieszne skoki na paru akcjach, moze spoldzielnia chce wymeczyc ekipe i oderac akcje za pol darmo , to taka moja teoria nie trzeba sie z nia zgadzac ;) > > Jakby nie podbitki kupnem po kilka akcji było by dużo niżej
a jakby nie bylo dolowania paroma akcjami to by bylo duzo wyzej , maslo maslane , tutaj obrot za maly zeby ktos cokolwiek zarabial ;)