Jak nie dzis to jutro, jak nie jutro to pojutrze nie ma to znaczenia. Maja na to 7 dni wiec moim zdaniem warto pakowac bo po infie moze byc duzo drozej.
Wydaje mi się że że wasze oczekiwania odnośnie nowego nazwiska są deko zawyżone, no chyba że będzie brzmiało Azjatycko i pochodziło z klanu Kawasaki np. nooooooooooo to wtedy można by pospekulować, ale po zwykłym Januszu z RP to niczego przełomowego się bym nie spodziewał.
jak coś robię to staram się być najlepszy a ciebie i ola jako błaznów nikt nie pobije więc to nie fucha dla mnie:) buahhahaha wy jesteście bezkonkonkurencyjne błazny nieudaczniki:) buahahaha
skończyłem pisanie właśnie z tobą, masz tak płytkie IQ że nawet nie potrafisz nic elokwentnego odpisać także bye:) buahahaha
ale chętnie poczytam jak porównujesz B2B z pis który zostal nadmuchany na 8 zł a tutaj póki co max to 30 gr, mi to wystarczy żeby iedzieć z jakim ciemniakiem mam do czynienia nawet jak kurs spadnie i na 10 gr:)
lQ kolego twojej osoby jest na poziomie w granicach średniej co nie ma recepty na zarabianie na b2b .Polemizowac z Toba było milo choć graczem giełdowym jesteś mizernym .Ucz się od profesjonalistów, powodzenia.