Spółki z Gamedevu z takimi samymi stratami stoją po 100mln zł. Oczywiście rosną pod oczekiwania co do produktów. Na I3d miejmy nadzieję że niebawem będzie okazja rosnąć pod jakiś większy projekt.
To co pokazali na ostatniej konferencji to nie byle co.
Dlatego tu właśnie jestem :)
Ale szczerze mówiąc dziwi mnie to że od 80 gr wciąż ktoś sprzedaje.Widocznie krucho u niego z kasą. W takim momencie to się kupuje ale każdy decyduje sam! Ja kiedyś zainwestowałem w CDPROJEKT kiedy debiutował i też paulina z każdej strony a ja mimo wszystko trzymałem. Mój pakiecie upłynniłem luty-marzec br. Sami zobaczcie ile to wyszło:)
Dlatego wiem że id3 ma realne szanse na równie spektakularny wzrost tylko cierpliwi zarobią
Mam pakiecie 100k i jak zobaczę Konica zabijania kursu to wejdę mocniej bo to będzie zielone światło do wzrostu
Pozdrawiam wytrwałych
I have a dream że i3d będzie po 20 zł przecież więksi nie śpią i w końcu ktoś ich weźmie pod swoje skrzydła prawnik ma racje tu w każdej chwili może być odcięcie
Wydaje sie, że sygnałem do ataku mógłby być większy kontrakt. Szczególnie jakiś zagraniczny. A że akurat koniec roku się zbliża to i może uda się coś domknąć.
Ustawcie się na 60 groszy a akcje będą Wam dane. Ktoś oddaje sporo akcji, moze jakiś fund. Poki co niżej oddawaj nie chce. Zazwyczaj fundy oddają w momencie kiedy następuje odwrót na kursie. Miałem tak z kikkoma spółkami.