Dnia 2016-11-22 o godz. 10:42 ~Gdynianin napisał(a): > Nowa gdynska inwestycja zrobi niedlugo zamieszanie i powitamy 2017 z usmiechem $$$
Dokładnie. Mógłbym bardzo, bardzo wiele o tym powiedzieć. Ale ponieważ to moja sfera zawodowa to nie powiem :)) Jest jeszcze inna szykująca się inwestycja, jeszcze nie "okrzyczana" - w Warszawie.
mowilem o zakonczeniu.Wczoraj bylem zerknac na nabrzeze.Wszystko stoi w tym samym miejscu od pol roku ale co sie dziwic jak robia nawet przetarg na szyld budowy.
BedA budować w Gdyni i w Wawrszawie jesli nie zbankrutują do tej pory. A to że wewn. jest ostry b... to akżdy kto choć trochę branżą nieruchomości się interesuje to wie. Póki co bliżej do zgliszczy, stąd od dłuższego czasu wyprzedaż kontrolowana
fakt, nie jestem jakiś stażowym dziadkiem jeśli chodzi o nieruchomości, ale 19lat w tej branży siedzę po uszy i średnio co drugi dzień z kimś rozmawiam w tematach w różnych miejscach w Polsce. To mi wystarczy. Od burzenia do wybudowania i oddania budynku po nadzorze daleka droga. Na przysłowiowym rynku tak się mówi o phn.
Wyglada na to ze z tego pieca chleba nie bedzie.Naglowki krzycza. ...PHN bije rekordy, nowe strategie piekne plany, dziesiatki symbolicznie wbitych lopat ale chyba do wykopania grobu dla tego molocha.Dobrze im tak.Kara za ograbienie pracownikow bylego Dalmoru.
To prawda, od wyburzenia do oddania droga daleka. Ale coś zaczeli robić. A poprzedni? nic a nic. Jedyne co to wybudowali budynek w Mordorze w Warszawie, skąd wszyscy uciekali.... Zresztą obecni skomercjalizowali go do końca.... więc trochę obiektywizmu