zarzadzajacy firma B2B Partners - firma IQ Partners ma systematycznie pogarszajace sie wyniki finansowe /osttanie raporty / jesli tu tez nie wyciagna w gore tej Spolki to grozi im jeszcze wieksza zapasc i znow zle wyniki Czy dadza rade cos tu zrobic czy tez tylko beda sprzatac teraz ?
powolna agonia do konca 2018 wg harmonogramu umow lub sprzedaz komus tego biznesu /moze dlatego kupowane sa te akcje i jest zmiana/abdykacja prezesa ?
Na dzien dzisiejszy firma jest nierentowna /moje zdanie/ Musialy by zaistniej jakies okolicznosci zeby zaczla przynosic dochody ale to potrwa - nie poazuje tego kurs zupelnie bo ten jest na opbecne wyniki firmy w kosmosie
ma rosnac zeby ktos kupil te akcje wiadomoze ten III kw zrobiono z dobrym wynikiem z uwagi na zaliczenie na zero zapasow pow 3 lat w zeszlym roku teraz w III kw te zero zrobilo duzy plus a Ci co akumulowali papiera z poczatkiem roku liczac na nowa jakosc jakos musza wyjsc wiec pociagli walor w gore a reszte robi juz ulica Po drugiej stronie mamy silny wzrost naleznosci krotkoterminowych te pieniadze trzeba bedzie zaplacic w 4 tym kwartale by bank dalej kredytowal dzialanosc tej firmy /kredyt obrotowy/
Byc moze to dzis byl ostani moment na wyjscie z akcji po b dobrym kursie ktory sie tu juz nie pojawi szybko /moj osobiste zdanie/
Ja też myślałem że mi pociąg uciekł jak JSW z 25 poszybował na 30 zł. To się nazywa brakiem progresu w rozwoju leszcza :). Będzie czekać do 10gr a straty poniesione z bycia leszczem pod dywan no w przypadku leszcza pod muł bagienny.
Ciag dalszy spadków nastąpi analogicznie co do informacji ze spółki np.jak rezygnacja prezesa ,następna rezygnacja wszystkich członków rady nadzorczej może być i co jam jest leszcz który swoje zarobił .
Formalnie z uwagi na dookoptowanie z Rady Nadzorczej na prezesa powstal wakat w Radzie moga wiec powolac kogos do Rady /jesli SPolka jest zdrowa tak nalezy uczynic /
zerknołem na kurs IQ Partners własciciela b2b Partners . na watku o tej firmie nieciekawie ogolnie kurs systematycznie spada dzis jest -8% a to rynek podstawowy ktos wywalil 100 K w rynek Raporty od kilku kwartalow takze ujemne w jakis czas temu byla zmiana prezesa ..... Nieciekawie ...